I LOVE YOU









Kita Satu .
Friday, 30 December 2011 | Friday, December 30, 2011 | 0 comments


Hey ! Hari nieyh fatima nak cite sikit . hehe . kali nieyhh bkan artis . kali nieyhh ttg fatima lak .
urm , heheh . x thu lah np , kali ni tilte fatima bertjuk kita satu . yayaya ! kita satu ? wokeyhh , fatima
akan jelaskan wokeyhh . hehe :) korang kenal spider ? not spiderman wokeyhh -,- . hehe . urm , skrng fatima
nak cite . hehehe . malu lak . erm , seblom toe korng layan lah dulu lagu yg fatima kte toe . jap ea
fatima bgi link dye jap . http://www.youtube.com/watch?v=LAFrCY6VJ5g&feature=related yayaya ! dgr tau
wajib ! wajib dgr lagu toe kalau nak bce entri nieyhh . hehe . just joking . heyyy korang's nk thu x ?
fatima dgr lgu toe mcm nk nangis seyh . hehe :) mklumlah overdose ! hehe :) lagu niyh teringat kat
someone , sbb toe lah sedih . hehe :) haha , ap pon x bole ! korang's nengok x smlam maharaja lawak mega ?
yayaya ! OSBON mng kan ? hehe . fatima mmg target antara BOBOI ngn OSBON mng . yg lain x target
hehe . ap nieyhh? lari tjokk agy . heyy ! ap pon x bole lah ! hehehe . k , lahh . fatima nak ucpkan
happy new year keyhh . sbb esok dh msuk 2012 .fatima pon dh msuk umur 13 thun , 
argghh tua nyer . hehe :) mesti korang dh berazam kan ? hehe . fatima nak tnye
sikit , korang's smbot new year kt ne ? ape azam bru korang's ? hehe , kalau fatima lak , maybe
celebrate kt uma kot , kot lah . hehe . x thu lgi . and azam bru fatima adalah fatima nak
belajar sungguh-II and then nak dpt result PMR yg cemerlang . aminn . hehe , result SDEA pon lom ambik lgi 
nak cite pasal PMR lak , hehe :)  x pe kan ? azam fatima , tiada sape leyh halang , :) Hah ! cite pasal SDEA nieyhh , fatima nak cite sikit , asyik cite lari tjuk je kan ? haha , x pelh . urm korang's , fatima tkot
lahhh , cmne nieyyhh ? fatima dh lah x jawab soalan kertas ap nnthh . heyy ! ap lah nak jdi .
toe lah balasanyer sbb dk x bace bku , time esok nak pekse mlam bru bce buku . patut nyer x yah bce
buku , just save dlam ox je kan ? hehe , fatima bukan pndi mne pon , bole save mcm korang's yg pndai nieyhhhh . hehe . k , lahh . bubyee , thank sbb bce entri kita satu nieyh yerkk . tajuk jek kita satu 
last nyerr merepk , hehe . bubyee ! :)
Ombak Rindu :)
| Friday, December 30, 2011 | 0 comments


Hey korang , korang dh nengok ombak rindu lom ? hehe fatima thu cite toe dh lme .
tpi , msih ade org yg blom nengok kan ? heheh :D hurmm , smlam  fatima nengok ombak
rindu dkt youtube , dpt nengok separuh jep , x dpt nak nengok lisa belakon . heeyy ! xpe-II .
hehe :D . Tapii , tdi fatima search dkt youtube OMBAK RINDU FULL MOVIE x de eah .
arrgghh ! sdih thu x :P hehe :D . urm , k , lah . kali niyhh . post fatima x byak :) just post simple yg bertajuk
ombak rindu . tjuk je gmpak , entri dy x smpai bp minit dh siap an ? hehe :) k, lah  . fatima nak off . nak out .
len kali kalu ade mse fatima shared ngn korang keyh pasal artis agy . hehe :D bubye ! :) ( bajet artis lah )
hehe :D ap pn x bolee ~ :)
Erm , Ape pon x bole ~
Tuesday, 27 December 2011 | Tuesday, December 27, 2011 | 0 comments

 Hey ! Ap pon x bole lah ~ np ? ya ! skrang fatima nak gthu . semalam bkan main lagi fatima tunggu-II
nak nengok vanilla coklat . hey ! pastoe dyorang nengok MASTER CHEF lak . hey ! ap pon x bole ~ dapat nengok sekejap je . heyyy ! geram nieyh , tpi x pe . sye kan bdak baik . hehe ('~.~') layan je lah . hehe . Urm , 
sbnarnyer dari mlm smlam fatima dh pikir nak update sesuatu dkt blog ni . tapi lupe . HEY -,- skit aty thux  . 
herm , sebenarnyer fatima teringin sgat nak jdi popular . dan nak layan peminat-II fatima dkt fb . pakwe ensem-II . hehe . first skli fatima nak sgat , TERsgat-II nak jumpe FIMIE . Arghh . best nyer kalau fatima dh meet 
dye . aggrhh . hehe . ap pon x bole ! urm , fimie toe cute , comel , ensem . hihihi :) jap ea . fatima nak 
upload gmbr dy . tapi skrng fimie tinggi gilew . haha , nengok hikayat putera shazlan kecik je . hehe . umor dy
baru 13 thun kot . thun dpan 14 . alah tua dye setahun je beb . hehe :D nak nengok perbezaan dye x ?
ok , bole je . jap ea ... taddaaaaaaa..... sweet doe . :)




sebelum , sebelum ea . hehe  . mse kecik . 







mse skrang dh bsr . 2011 .hehe :D




Sikit x tinggi kan , haha . Hehe , comel lah ! -,-'. urm ,, teringin sgt nak bergmbr ngn dy .
urm , fatima bukan nak mengata atau nak buruk-II kan sorng artis toe tau . tpi . artis toe
mcm sombong . thu lah ensem , 
n then dy mcm x layan peminat-II dy . n then dye marah peminat dy disebbkan
peminat dy call dy . hurmm . sorry lah ni just dgr cite kt fb je . x thu lah btol ke x . 

yelah kan . spe soe peminat dy call dye . salah artis toe gk  ,, spe soe bgi 6ber phon dkt
artis yg lain .. heyy ! kalau artis toe FAKE mcm mne ? heyy ! tnggung lah sndiri . yg pnting bkan
FIMIE aku , hehe . fimie aku baik . yeke ? baik lah . hehe  ap seyh ~ urm .. sorry keyh  , tpi fatima
bkan org yg korang sgka . fatim x call pon artis toe , mmg fatima  xprnah dpt 6ber phon artis .
sbb semuanyer private . ap pon x bole ~ hey ! to FIMIE sye , kalau awk bce thank taw . sye minat gilew
kt awk . hope sye dpt jumpe awk . hihii . jgan sombong-II wokeyh . hihi . FIMIE . :) Jiwang je .
haha , jiwang kan ? dh ! kalau jiwang snyap-II je dan senyum kambing sikit . hehehe . ok lah .
nak off dulu . nak solat . keyh . bubye . nnti on balik . mybe x update . just nengok je blog buruk fatima nieyh
hehe . ok . babai kawan's :) :D

Labels:

Shooping lah ;D
| Tuesday, December 27, 2011 | 0 comments


Hey-II ! hehe , shooping ? ya , ya , ya , smlam fatima pergi shooping bju skolah , hehe . dh-II ,
diam ! jangan bkk topic lain lak , hehe . :) erm , korang nak thu x ? mse fatima beli bju skolah bru kan .
fatima rse lain jerk , sbb kalau beli bju skolah kan beli kain wrne hitam , kali ni beli kain lain lak .
hey ! x biase gilew seyh , hehe :) hehe , sblom kiteorg g shooping , kite org smpat agy bkk laptop
bergmbr . haha . mmg budak-II dgil . hehe :D mau nengok ? boleh je . x nak nengok fatima kesah lak , hehe ..
sbb sudi nengok gmbr budak-II degil nieyh , hehe :) jap ea .. wokeyhh , taddddaaaaaaaa ......








konon lah bajet comel ! haha , x leyh bla ! adik fatima kot yg snap gmbr nieyh , hehe :D caye x ?
haha . x caye sudah :P semua mate juling , haha . sbb toe lah adik fatima pkai spec hitam . hehe
bajet hensem lah kate kan ! haha , sebenarnyer bnyak lagi gmbr yg adik fatima snap , tpi xkan nak upload
gmbr smpai 2puluh lebih pulak ann , haha . sorry ! sikit-II je wokeyhh . yg lain lagi buruk dri yg nieyh .
x caye sudah . fatima x soe percye pon . hihihi . k, lah . jangan lupa keyh nengok Vanila Dan Coklat
malam ni dkt TV3 .Hehe , cerite romantik komedi . hehe . ske lak :D nengok tau . sweet sgat cite toe .
erm , k. lah .. nak buat kerja jap . lain kali fatima update lgi ea . SORRY , SBB BLOG FATIMA
TAK CANTIK . FATIMA TAK PANDAI EDIT BLOG LAH KAWAN'S , hehe . bubye ~ 











Labels:

Saturday, 24 December 2011 | Saturday, December 24, 2011 | 0 comments


Hey-II ! Hehe :D Tak tanye ke nape Aza suke ? hey ! xpe-II , hehe :D . xde pape lah , Aza just ske je
sbb dpat tutorial baru dri kak lyssa . Hehe . pape pon , Aza nak ucapkan thank buat kak lyysa . Aza pon
sebebanr nyer x kenal ngn kak lyssa . mase Aza nak cntik kan blog nieyh . tulis je tutorial blog kak lyssa
yg keluar . hehe . kak lyssa comel :D . hehe ! Urm , budakcomot name bru Aza hehe . budakcomot .
kelakar ? Aza kesah pulak :p hehe . boring lah kawan's . xthu nak buat pe . hey ! sgt mmbosankan . 
korang's , Aza dpt jdi adik angkt artis . Hehe , korang ade ? xde kan ? hehe :D tak de lah artis 
sampai terkenal sgat-II . kali ni real punya . haha . eppy gilew . erm , korang kenal x SYADA AMZAH ?
alah , anak NDLALA . Hehe , Alah , adik SHILA AMZAH . xkan x kenal kot . haha . itu kakak 
angkt Aza . Hehe :D lagi satu , korang kenal x DAYANG kamilah bintang ? ataupon DIDI ASTHILAH ?
Hehe , yg mnyanyi toe . hehe . itu pon akk angkt Aza jgak :D urm , kakak angkt Aza penyanyi .
Sesekali Aza try nak jdi penyanyi , tapi suara kelaut ~ hey ! ap nak jdi . Aza minat sgat kak Liyana 
Jasmay . Huhu , Aza minat gilew dkt dia . hey-IV! aku x percaya cinta . ap pon x boleh ~ Hehe . bkan 
cume 2 org je akk angkt Aza , ramai kot . hehe . :D nak cakap ke ? boleh je firts eh FATIN NAGIHA .
yg kedua NUR SYAFIKA AZMI . yg ketiga AINUR FARHA . Lagi spe eak , Hehe . Aza skrang
cpt lupe lah ~ hey ! mse tuh Aza tidur sblah akk Aza , pastoe akk Aza kunci pintu . pastoe kak
Aza tnye dh kunci pintu blom ? pastoe Aza pon kate nnthh . Hey ! Aza mmg lupe gilew ! tiap-II ary kot .
Hehe , xdelah smpai tiap-II ary . penipu bno . haha . pape pon . Thanks buat semua k . :) Lurve you kawan's ..
AKU BENCI PERAMPAS !
Thursday, 15 December 2011 | Thursday, December 15, 2011 | 0 comments

Assalamuaikum . urm , aku gram r skung nieyhh , aku rse mcm nk tumbok je mke pompan toe ,
PERAMPAS ! aku benci dye ! bajed cntik ! eeehhh ! aku xske ko ! aku xnak ko kat sini . aku benci
nengok mke ko lah gilew ! wow ! jahat nyer aku ,, haiish . aku mmg xpuas aty larhh , aiishhh ..
xpe-2 . kali nieyh aku xnak post aku kantoi . huhuhu . urm . aku bukan main berharap agy ..
rupenyer . macam ... haishh ,aku gram ngn kau lah pompan perampas , semua ko 
nk rmpas ea pompan , ko bkan cntik sgt lah ! aku benci ko ! ape yg aku ade ,, mesti kaw nak rampas .
hooii pompan ,, aku xde rmpas sesape dri kau lah gilew ! aku paling xske kalau org yg perampas !
i hate she ! aku tahu ! kaw bajed ramai org ske ko ! 
eee pliss lahh weyhh , akuxske perangai kaw !
kaw ingt lah sikit . semua kau nak rmpas dri aku .. 
ko xrse malu ke ? hheeyy ! aku xkan tulis post nieyh
kalau aku xgram ngn ko ! ni dh lebih .. sampai dye aku pon ko nak copet . apsal ?
 ko nak buat aku skit
aty ke weyh ?? hah ?? aku nak je block fb kaw gileww ! aku xsngka weyhh , aku pikir kaw baik .
rupenyer .. hampeh ! sorry r kalau aku melebih . aku pon , xnak lahh marah-2 kaw mcm nieyhh .
weyyhhh , dgr nieyhh . jangan kau pikir kau nak yg cntik je , nak yg ensem je . tapi ,, ko sndriri .
hurmmm , aku pon meluat nengok mke kaw ! aku pon meluat nak cite pasal kaw lah pompan .
hermm ,, terasa ? mmg untok kaw ! :P 

Labels:

HILANG ??
Tuesday, 13 December 2011 | Tuesday, December 13, 2011 | 0 comments

Assalamualaikum . hai ! hehe . korang nak thu x ? aku gram gilew ngn adik dua org nieyhh ,
kalau aku terpeleng sorng-II nieyhh bgos ! haiishh . urm , balik pade tilte kite pde hari nieyh ialah 
hilang. hehe , ap yg hilang ? urm , ni yg aku nk story kat korang , selimut kesayangan aku hilang
larhh , mcm mne eak ? aku boleh tdo kalau ade bnde toe , haiishh . bole je aku tdo . tpi lmbt sikit larhh .
haiishh , ee ,, aku crik bkan main crik gile-II thu x . heheh ;D huhuu . korang ,, tolong lah crik aku punye
selimut babyy yayang akuh toe ,, korang kan baik . korang nak nengok x gmbr yg hampir ,, HAMPIR .
x same pon . urm . sorry lah ,, aku crik rupenyer x de lah kawan ! urm , aku sebenaryer teringin .
bkan teringin , tapi nak SANGAT jadi artis , time aku bkk fb je . ramai yg chat sane chat sini .
pastoe , ramai peminat. urmm .. tpi  , aku seorng yg PEMALU ! haiish ,, ap lah kalau kite dpt kalau
kite nieyh seorang yg PEMALU ? haha , aku pon x thu . aku rse kalau malu toe biaselah kan. 
kan ? kn ? haha ,, aku dh lme x update blog nieyh , dh berabok dh . hehehe .. aku dh try tok cntik kan
blog aku nieyh , tpyy , apakan daya ,, still mcm ni je . boring akuh ! haha , nengok post je , lagu sme
shout yg sme , org yg follow pon yg same , haha , nek fedap aku , huuhu . urm . post aku kali nieyh
sikit jelah kot . malas lah nak type bnyak-II , kalau aku bosan ,, nnti aku update blikk wokeyhh ,,
urm  ,,k lahh ,, dh mlm nieyhh . papai ! :)
















Labels:

Budak Korea ... ??
Tuesday, 6 December 2011 | Tuesday, December 06, 2011 | 0 comments

Assalamualaikum . Hihihihi :) Budak Korea ?? Hahahah , lawaklahh .
Okeyyhh , skrang nieyyhh aku nak cite psal budak korea okeyyhh ? hehehe :)
Budak korea nieyyhh , xdelah korea mne ponn , aku x thu nme dye pon... sbb toe larhh
aku panggil dy budak korea ,, tapi ,, bagi aku ,, dy ensem mcm korea ,, bibir dye merah ..
rambot dy , boleh larhh , hahaha :) kate kawan aku ,, budak korea toe , x hensem !
Hahahaha , Yelah ,, hahaha , nnti aku dh x jumpe bdak korea toe agy , sedih ? boleh larhh
 Hahaha ! gedik larhh aku mase toe , (thupon) hihihi, korang nak thu x ? x nak thu dahh ,,
x yah bce entri aku nieyyhh  , wokeyyhh ,, smbong blikk, korang nak thux mse toe , ary 
kedua terkakhir ke atau last skolah gitu larhh kan ,, haha , :P Aku ngn kengkawan aku jge dk
drjh satu .sebenarnyer cikgu soe kawan aku yg jage ,, tapi ,, kiteorg kan bff ,, mne leyh berpisah .
haha , pastoe , kiteorg pon pergilarhh jage , aku blom msuk klas toe lagi kengkawan aku ckap

KENGKAWAN : Weyh , budak korea , budak korea ade kt dlam .. !
AKU ^^ : Ehh ! Ap seyh ,, xnak masuk larhh , (gedikxakuh) haha :)
KENGKAWAN : Takpe kau ,, jom r msukk , ko buat mcma tak thu larhh ,
AKU ^^ : Tak nak larhh , bengang r doe ,,
KENGKAWAN : ko kalau x nak msuk biar kite org yg msuk , ko tunggu sorang-2 .
AKU ^^ :Okeyyhh-2 aku msuk ..tapii , korang jgan tarik-2 akuhh ,
KENGKAWAN : wokeyyhh , cepattlarhh ,
AKU ^^ : Yee , Masuk larhh dulu ..


Hahaha , Gedik xakuh ? gedik ann  .. aku pon rse eee jerk ,,
 haha ,pastoe , time aku dh msukk kelas dk nieyhhh , aku diam jekkk ,
bdak-2 nieyyhh bising aku buat x thu jekk , aku kate kat kawan aku


AKU ^^ : Weyyhh , kalau x de budak korea toe , dh lame dhh aku soe bdak-2 niyyhh diam
KAWAN AKUH : Hahahaha :) 

Haha , Gedik lagii , haha , yg TERgedik blom lagi , jap agy .. haha , ap seyhh..
Hihihi , pastoe , aku dh lame dkat dlm kelas toe jage bdak-2 neiyyhhh , aku dok luar
ngn kawan akuh , pastoe  ,aku mulallah gedikk ,,


AKU ^^ : Aduuhh , mne DYE nieyyhh , Haha :)
KAWAN AKUH : a'aduh dye niyhh , time ade DYE tnye mne bdak korea ,time ade  bdak korea ko tnye  mne DYE .
AKu ^^ : Hihihihi .


Hihihi , Gedik x,, arrgghh ! stop larhh , haha , geli pulak akuhhh , wokeyyhh , nieyyhh
dh nak last , mase toe , dh nak balik ,, kite soe bdak-2 nieyhh bce doa balikk , 
pastoe , bdak korea toe soe berator ,, bdk-2 nieyhh beratu larhh , pastoe  ,, bdak korea toe
soe bace doa , kengkawan akuh sume ckap , aku sorang je x cakap ,, kengkawan aku 
ckap ,, EH ! dah bace doa larhh , pastoe , aku ngn kengkawan aku ketwe ,
Hihihi , jahat x ?? heheeh , pastoe ,, budak-2 nieyyhh balik larhh , same larhh dgan kiteorg ,,,
Hahaha , sian dk korea toe kene ketwe dgan kite org ,, bengang kot dye ! Mne x bengang ,
Lagiponn , mase aku jge klas toe , dye sorang je lelaki , Hahaha . Ap seyhhh , 
k , larhh  ,,, smpai situ je kot cite nyer , Skrang aku dh terse gedik gileew ! Haha 
Ok ,, babai :) 



Labels:

AGGRRRHHH !
Monday, 5 December 2011 | Monday, December 05, 2011 | 0 comments

Assalamualaikum , AGGRRHHH ! tension akuh skrang nieyyh ,
tadi aku dh tulis hampir separuh pastu adik aku padam  ARRRGGHH ! AAGGRRHH !
aku geram nieyyyhh , dh lah bibir aku dh mcm justin bieber ARRGGHH ! Tebal
korang thu x ? Haiiissshh ! Ni punce disebab kan aku mkan MILO mak aku ! ARRGGHH !
Ni lah balasanyer, Mak akau kate jgan mkan MILO , MILO toe panas ,tapi , 
aku kan jenis budak yg degil ,, soo , aku pon mkan lah dgan sedap gilew
kot ! 2 sudu besar aku mkan ! Hahaha , Pastoe , pagi toe ,, aku bgon , jap g nengok
cermin ,,, pergghh ! ape pulak dkat bibir aku nieyyh , aku try tnye kakak aku np 
ngn bibir aku nieyyyh ? ade ape ? kate akk aku mkan x cuci mulot , pastoe , aku diam je
,, malam toe , aku tnye mk aku , cm nieyyhhh , mk ,,cbe nengok bibir nieyyhh , mak aku nengok
mak aku kate , HAH ! PADAN MUKE kau ! tulahh , spe soe mkan milo lagi , org ckap DEGIL .
Pastoe , Aku ckap ngn mk aku , cm nieyyh , ala, xkan lah mkan MILO boleh jdi mcm nieyhh .
Pastoe , mk aku jawab larh ,  Yelah , MILO kan panas , sbb tulah aku selalu kene mati ikan
kekadang kene dkat mulutt , kekadang dkat lidah , OIIII ! sakit gilew korang thux .
Hurmm, pastoe , pagi tdi aku bgon ! FULAMAKK ! Sebijik bibir aku dh mcam justin bieber .
Gilew gua kate ! Ap lah nak jdi dgan bibir aku nieyyh ? kecik-2 agy dh bibir tebal , Hahaha ,
Eh ! Sorry kalau yg terase , bkan nak kutok-2 . Sorry wokeyhhh , Ok kite balik
pade cerita tadi , Urmm , korang , korang rase ade ubat x nak sembuhkan bibir aku nieyyhh ?
makin lame mkin besar thu x, tak thu larhh esok mkin besr atau mkin sehat ,
Harap-2 mkan sehat lah , amiin ! Hah korang ? Busy kew ? Kalau busy ,
jgan busykan . Hehe , Korang ,, boring x ? urmm , x payah ckap kat aku , jawapan aku
2kali gnde boring dari korang . Aku x sabr nak mcok skolah menengah  nnti , aku nak
nengok suasana kat sane macam mne , Harap-2 budak-2 menengah kat sane pon wokeyyyh-2
jgak , Hehe , Kekadang budak pompan bdak menegah yg BAJET (jgan terase wokeyyh
nieyhh contoh je)  x ske kalau ade bdak baru masuk kat skolah dye , Disebabkan nnti 
pakwe dye pergi couple ngn bdak bwu toe , Hahah , aku thu ,,, korang pon xnk pakwe korang
couple ngn budak baru kan ? Haha , Aku thu beb ! Sorry kalau aku jiwang ..Hahaha ! Tapii 
yg penting sekali , jagan r terase , Aku tak cite pasal korang , (dak menengah) aku cume sje-2 je
Hehe ,Urmm , np DYE dh lame x on9 hah ? Urrmm ! GERAM seyhh dgan dye nieyyhh ,
nAk je aku tumbuk , Hahaha  , :) wokeyyh , lah nnti kalau lebihh-2 nnti kantoi , mcm arytoe ,
Hahaha ,, lainkali kite cerite pasal DYE dan orang yg SS ngn DYE wokeyyh , Bubye ! Hehehe :')

Labels: ,

Sedih Lagi !
| Monday, December 05, 2011 | 0 comments

Assalamuaikum . Hai ! Aku rase minggu nieyh minggu sedih kot !
nengok je blog aku modd sediyyh . Hehe , xde mood . rindu dkat kengkawan aku ,
someone , kakak angkt akuh , dgan korang . Hehe , Urm ... korang nengok tak cite
Nur Ain dkt tv3 hari sabtu 5 .12 ? Nengok x ? Hehe . Muke Ain toe mcam mke
bdak gurl toe bile bsar . Haha , ap seyh ! tapyy , urmm . sikit larhh . x thu lah bgi
korang mcm mne pulk an .  tapi , aku mmg jeles gile-2 kat dye . Mase toe dy update
status mcm nieyyh . Siap sedialah untuk tulis novel . mcam mne nnth ayt dea . Aku pon 
lupa . Hehe , sowy meyh .. Isshh , sian gurl toe , aku asyik marah-2 kat dye , aku nieyyhh 
mmg larhh . selalu melebih . aku pon x thu . Hehehe Ape seyh ! arrghh . Kantoi
Sudaahh pasal DYE . Haiissh , hahaha , x pe lah . ape gne blog kalau x cerite kat blog nieyyh .
Hehe , Huurmm , aku dengar lagu Ashiteru jee aku teringat kat kengkawan akuh . Isshh .
Nnntthhlaah , aku leyh ke begaul dgn kawan baru tnpa kawan aku yg sgat aku syg .
Huurrmm , Aku nak sgat ngn dyorg , nnti aku nak cite ngn spe agy pasal  DYE ?
Huurmmm . Sangat menyusahkan . takkan aku nak cite pasal DYE dkat kawan aku 
yg baru ? Aku tak nak ! Nnti dyorg pecah rahsia . Oh No ! (gedik nye akuh ) . Mcam mne
nieyyhh korang ? aku nak bersame tapyy , hurmm . x pe lah . Eh ! tanak-2 ! Hurmm . 
Mungkin , InsyaAllah aku ade kawan yg baik , yg sporting mcam kengkawan akuh dn
x sosial . Mudah-mudahan . Aminn ! Hehe . :) Doakan Wokeeyyh . Thank Babyy !
 ♥ sikit , Hehe . :)

Labels:

Sedihlah ! Sedih same-2 jom !
Friday, 2 December 2011 | Friday, December 02, 2011 | 0 comments

Assalamualaikum . Hurmm , sedih ! tadi aku bukk fb sorang gurl toe , dy toe
mmg tersangad lah cntik . aku nengok gmbr dy , blog dy ,betape jeles nyer aku ! 
aku cume tkot je , nnti dy skolah smkbt2 , nnti dy ... alah ! xnak-2 ! Laipon ,
Gurl toe pakwe dy skolah lain , xthu lah pulak pkwe dy skolah mne .
Tapi , aku kan ske kt sorang boy toe , dy skolah smkbt2 gak , AGGRRHH !
aku x thu nak ckap ape lah weyh . Aku nak skolah smkbt2 . tapi ,
nengok r result aku yg tidak memuaskan ! arghhh , nak sekolah ngn DYE !
nak skolah ngn DYE ! aku dok smkbt1 pon bkan aku ad kawan yg ramai ,
sorang je  kawan gurl akuh , Agrhh , semua skolah smkseripinang , aku x nak skolah
situ , sowy keyh , bkan aku nak kutuk 2 skolah nieyh , dan aku pon 
bukan nak bangga-2 kan skolah smkbt2 . tapi , aku cume nak satu skolah 
ng dye . Ta' satu kelas pon x pe r . arrgghh , dh lah gurl toe comel ,
cntik . argghh ! aku x nak ! xnak ! dy pon same , spe soe pandai sgad ?
eh , hehehe  . ap seyh ! hahaha , alah ! x nak ! isshh , macam mne
lah aku nnti kat smkbt1 ? tanpa bff akuh , tnpe dye ? ouhh , urmm .. susah sungguh
hurmm . kawan aku pon x pasti agy skolah smkbt1 , tapi dy kate
dy nk skolah situ  , harap-2 lah kawan aku satu skolah ng aku , kalau x !
aku gantung dye ! bhahaha , yelahkan . aku dh r x de kawan kt sane ,
kate mk aku , x pe , kat sne kau boleh kawan ngn budak-2 yg pandai ,
tapi ! aggrrhh ! aku pening , sedih thu x . dh r gurl toe ! argghh ! untunglah
jdi gurl toe , untung sangat-2 ! pkwe dy pon hensem , untunglah .
aaaaahhhhhh ! ap niyh ? hurmm ! aku rindu kat kengkawan aku !
arrgghh ! nnti aku dh x leyh gedik-2 agy . hahaha , thu pon ! nnti , aku
x leyh nak gelak kuat-2 . semuanyer dh x leyh ! erghhh ! blom agy pasal buli-2
kat skolah . hurmm ! xnak lah ! aku pikir dy toe dpt 3A je , rupenye , 4A .
same ngn gurl toe , arghh !!! hurmm , mmg lah skunk niyh dyorg blom kawan .
atau berkawan di facebook , mesti nnti dh kawan ! argghh !! aku thu , aku xcntik
mcm gurl toe , gurl toe  mmg cntik . aku x tipu . cntik dri aku ! dan aku x cntik 
mcm gurl comel toe , nasib baik aku kenal gurl toe awl-2 , kalau bawu kenal ,
hurrmm , nntthhlahh  , korang rase aku nieyh cntik x ? heheh , ap seyh ! hurrmm . ^^
wokeyh lah . cerite bnyak-2 pon buad skit aty aku je . hurmm ! papai :) senyum 
selalu wokeyh . AKU CANTIK TAK ? hahaha ! :P

Labels:





/