I LOVE YOU









Balek kampung
Sunday, 11 March 2012 | Sunday, March 11, 2012 | 0 comments


Oitt , ermm . aku tgah pening nieyh . zara ta tahu lha . nak dok rumah ke atau balek kg . adoo -,- lau dok rumah bosan nyer jgan ckap . p , aku rse kat kg pon sme gk kot . adoo -,- nak dok rumah ke balek kg ikot akk aku ? arghh ! erm , lau aku dok kg . aku ta leyh on9 memanjang mcm selalu . HAHar , online je aku . mcm ta de keje lain je -,- okayy . aku rase aku nak balek kg kot . tok mmbtolkan kegilaan aku ni . HAHAr . aku ni mkin lame mkin gile . ta tahu nape . -,- lantak lha ! =P . okayy . lau aku balek kampung , semestinyer lha aku ta bukak fb n ta meng update blog aku ni . kat kg aku ta de internet . so , beljar tok hidop tnpe internet . HAHA xD . okayy . skrang aku tgah saket aty ngn sorang perempuan ni . macm nak bgi penampar je kat mke dye kan . sng-II je kaw ckap aku mcm toe . it'okayy lha ! aku ta sudi nak kawan dgan kaw =P . HAHAr ! amek mke kaw . ade aku kesah ? gram nie . heyy . gram aku masih ta leh hilang agy . eeee , gramm nyer . HAHAr . nsib kaw lha perempuan . lantak kaw lhaa ! ade aku kesah ? eee , aku pikir kaw baek . p , perangai mcm si*l tahu ta . heyy . kan aku dh hilang sbr ni . chill zara , chill . biarkan lha perempuan toe . go die lha kaw . eeshh ! ap seyh aku -,- . sorry , aku terlalu mengikut emosi sgatt . p , mmg aku ta leh sbar ngn dyea . -.- erghh . k , lhaa . ta de mood nak tulis . next time ade mse aku tulis agy kayy .




/