I LOVE YOU









Ice cream :)
Friday, 13 April 2012 | Friday, April 13, 2012 | 0 comments


Oitt . HAHar xD rindu aku ta ? rindu ta ? mesti rindu kan . HAHar xD pasan je aku . erkk . sorry lha  . dh lame ta update rite ? aku demam doe . heee . sian ta ? sian kan ? hehe -,-' hurrmm , yaa ! aku teringin hehehe :') . aku teringin nak makan ice cream wif capital A  . HAHAr xD teringin doe :') sweet gitu . HAhar xD sweet kan ? p , aku rase toe cume angan-II aku je kot , hehe . nnthh nape aku tetibe je nak mkan ice cream ngn dyea . mimpi ap nnthh aku . hehe . ni mesti kes nengok cite cornetto inikah cinta ni  hehe ;') sweet cite toe :) aku suke . sbb toe aku teringin nak makn ice cream ngn dyea . hehe :) erkk , sbnyer aku bnyak gile nak cite kat blog ni . abestoe , jap g aku kene siap-II untuk latihan kawad kaki . hehe :) hah , mase toe kan kiteorg ade lawan perigkat sekolha rite ? hehe ;') pandu putri dpt ranking 1st kott hehe :') p , aku kesal gk  coz aku ade wat salah . erkk . mne ta eppy ann . pastoe , kiteorg kene lawan peringkat daerah kat kulai hehe :') sbb toe lhaa ptg ni ade latihan kawad kaki . even sakit aku blom sehat agy . aku ttp nak berkawad kaki . hehe :') lagipon , law dok uma bosan gile rite ? capital A ♥ aku pon dpt pergi peringkat daerah . hehehe . apyy lhaa ann . sweet ta kiteorng ? HAHAr xD shuttt :') nnti kantoi mantoi lak :) erkkk . tpi , kekadang kan dyea toe buat aku saket aty gk . p , dyea sweet :') aku suke :) sakit aku toe leh hilang coz sweet dyea . HAHAr xD jiwang nmpak -,- errkk . saket perot lhaa . aku lom mkan ubat agy ni . hehe :) bdak degil lha katekan . hehe . k , lhaa . malas lhaa update bnyak-II . now . i must prepare myself untuk nak jumpe dyea . oppphsss ! kawad kaki . hehe :') ap pon ta bole lhaa ~ gurau je kotttt . ta de mkne nyer aku nak jumpe dyea . dh lame ta nmpak adelhaa ~ erkk . sedihh ni . hehe . ta de lhaa . k . papai .





/