I LOVE YOU









Yaa xD
Monday, 19 March 2012 | Monday, March 19, 2012 | 0 comments


haiii , haha . sengal tol lhaa . bangang je internet ni . mse 1st aku nak bkk fb kan , mule lha dyea buat meragam ann . macam siudd je kan . aku dh lha lame ta bukak fb . time toe pulak dyea loading yg teramat amat ! erghh ! p , ary ni ade appy wif ade touching sikit . HAHAr xD firts , aku suke coz ade someone bgi aku coklat . hwehwehwe . thankss lha sesangat ye . urm , mkin gmok lha aku cmni . asyik makan je . haha xD pape pon thankss kat dyea ;) nnti zara balas kayy . haha , don't worry lha ;) p , time date birthday kayy . haha . kasi suprised . haha , pandai lak aku nak buat supries -,- okayy . sec , aku touching coz dak-II kelas aku dk perempuan ramai yg nak pindah ! arghhh ! pliss lha korang jgan pindah . erm , sedih seyh aku . lpas sorang-II pindah . haisshh ! pliss lha . bru nak kenal-II dgan korang . dh nak pindah . adoo -,- pastoe kawan aku ni ade prob plak ngn dye punye bf . herm , sian-II . mamat toe pon sengal gak  . mkwe dh cun melecun pon nak putus ke ? adoo -,-' masalah , masalah . ermm . alahh , pliss lhaa korang . jgan r pindah pindah . ta best lhaa cmni . nnti mesti dak-II kelas 1 D , 1 I ngn 1 M masuk klas aku . ermm . aku ta kesah lau dyeorang masuk klas aku law dyeorang ta kesah , ta sombong , ta mulut murai n sebagai nyer . bkan aku ta suke dyeorang msuk kls aku . aku suke . p , nengok mood lha . agk-II org toe aku knal maybe aku okayy kot . lau org toe aku ta knal , n then suke mncarot tiap-II ary . itu aku ta suke . ta pasal-II ade list name dyea dkt musuh aku plak ann . haha . over seyh aku . ape pon ta bole ~ haha . ermm . kayy . HAHAr . ni ade story baru yg fresh bru aku dpt . p , tade lha fresh sgat lha kan . aku thu mse nak balek sch tdi . p , aku bru teringat nak kongsi kat korang . haha . fresh jgak kan ? xD okayy . aku dgar lha kan , ceyh . haha , ade sorang gegurl ni . kate kawan aku , ramai gile dk minat kat gegurl toe . bukan aku jeles ehh . ta de mse aku nak jeles . aku ta kan cite pasal gegurl toe kalau aku ta de prob dgan gegurl toe . lau nak katekan macam bdak drjh 6 skolah aku lha . budak bajet hot lha katekan . kate dak-II ni cntik . okayyy . it's okayy . toe dk skolah lame aku dulu lha kn . p , dk ni bkan dk skolh aku dulu . p , dak skolah lain . hehe :) kate nyer lhaa . coz nme gegurl toe terkenal kat klas aku . coz gegurl toe ex pakwe kawan aku toe . erm , paham ta ? ta paham dh lhaa . paham-II kan je lhaa ye . bkan toe je . p , ade prob peribadi ngn gegurl toe . erm , weyh . aku ni makin lame makin merapu lak . haha , lau makin merapu , nnti mkin gile . haha xD . p , gegurl toe tunggu je ! ap aku nak buat kat kaw nnti kayy . mmg aku ta kenal kaw sgat . nengok r satu ary nnti aku pasti jumpe kaw . n nengok je lha . ap yg aku nak buat kat kaw ye adek ;) . k , lhaa . aku punye homework lom siap agy . dh nak dkt kol 11 . woo . gile lhaa . hahaha , baii . nak siapkan homework .. papai :') thanks reading . love u :)

Labels: ,





/