I LOVE YOU









Cuti 2 minggu :)
Monday, 28 May 2012 | Monday, May 28, 2012 | 0 comments



haii . hohoho kayyy-II cuti 2 minggu yg mmbosankan kayy . even , g jejalan pon , aku ttp ta eppy coz aku nak skolhaa ! erghh ! haha . lawak bgi korang , sedih bgi aku . y ? yaa ! sbb ta best kalau cutii . mmg aku ta suke cuti lame-II ni , aku suke cuti 2 , 3 ary gitu je . aku mmg ta suke cuti lame-II . nnty aku pikir kan kengkawan aku . ermm :( hah guyss ! ade bdak bru .. pengganti bdak korea aku tu . HAHAr ! bkan bf kayy bukann kayy  . mane aku nak cmpak bf aku yg comel tu . haha :) kayy dah-II . balek pade bdak bru tu . act , dyea bukan baru msuk skolha , p dyea lagi lame dok kt skolha tu , just budak bru bgi aku . yaaa ! pengganti bdak korea :) haha , dn aku gelarkan dyea sbagai capital M

Hahaa ! y aku panggil dyea budak M ? coz mke dyea mcm marvin dalam nada cinta tu doee . ensem gilee . haha , bagi aku lha . hohoho sejibik mke dyea mcm ni



ensem kan guys ? haha . aku dh kate dahh ! bdak M mke dyea sme mcm mke marvin niee . aku pon ta tahu spe nme bdak tu . aku pnggil dyea marvin . Hahaa . series . aku gelak tak henti-II nengok mke dyeorang hampir same . p , ensem lagi marvin yg sebenar ni dri bdak M tu . haha :) series lawak :) okayy-II , aku ta leh ckap bnyak-II ttg bdak M or marvin . nnty ta pasal-II aku kene mrah dgan pkwe aku . haha . k papai thanks reading :)

Promote ;D
Friday, 11 May 2012 | Friday, May 11, 2012 | 0 comments



oitt . hohoho . nnth knpe setiap ary jumaat je aku eppy yg lain mcm . ermm , pelik doe . huhuhu . hah , actually aku nak promote satu cite kat korang ni . hehehe . cerite ni




FRIDAY I'M IN LOVE . hohoho . sweet doe cite tuu . nengok lhaa . cite ni pon kawan aku tolong promote kan kat aku . haha , kalau ta bkan aku thu pon . cite ni setiap ary khamis kol 8.3o mlm kat tv9 . hehe , series sweet . cite dyea , setiap ary jumaat je mesti dyea jatuh cinte , n setiap ary khamis bile dyea nak ckap dkt pompan tu na jdikan pompan tu gf dyea je mesti heartbroken . hoho , alahh , aku cite ta best . korang g lhaa nengok sndri .  sweet coz ade AIMAN HAKIM RIDZA . ohh . ensem  gile dyea :D hohoho ~ erm , aku nak cite sikit je pasal skolhaa . hohoho ~ dah mule dahh :D tdi , kiteorg ade gotong royong bersihkan surau sekolhaa . dk klas aku jee . pastu , kite org kan suke brgurau . dh gurau-II ade plakk someone pompan ni ta puas aty . hoho . aku rse rmai dk ta ske ngn dyeaa . hah , pastu .. debat lhaa kjaap si boncet dgan pompan tu . pastu , ade kawan aku sorang ni back up boncet . hoho . mne ta bngang ann pompan tu . ta de spe back up dyea . hohoho . yg aku dok tercengang nengok dyeorng berdebat . hoho . pastu mse nak balek , aku dgan kawan aku ain bru lpas beli air . pastu pompan tu tego kiteorg , aku ketawe ta henti-II dgan kawan aku . mcm ta de  pape lak yg berlaku dkt  surau tadii . haha . ap seyh ~ aku dh mule merepek . k , baiii thankss reading :D
Jeles ;D
Sunday, 6 May 2012 | Sunday, May 06, 2012 | 0 comments






Haii readers ! haha .  series ! aku malas gile nak update blog  . haha . pemalas gile kan pompan ni -,- hehe :D . okayy-II , kite tros kpde cite kite hari ni kayy yg berkenaan ttg jeles . hoho . aku rse normal kot lau seseorang perempuan jeles dkt someone lelaki rite ? hohoho . mcm korang ta pnah jeles pulok . itu korang , ni aku . hohoho . lau aku dh jeles jgn ckp lhaa ann . mesti diluar imagination korang . hohoho . mcm mne toe ? mcm toe lhaa ~ hohoho . actually , aku bukan tgh jeles . p , tgh grm tmbh mengedik dgn pakwe aku . hohoho . aku tunggu dyea online . p , dyea ta online . grr . haha . gedikkan aku ? hohoho . d sbbkan dyea ta online je kott's aku dh gram kat dyea . hohoho . aku rase mcm ta best lau 1 hari aku ta chat ngn dyeaa . even , bende yg aku chat gn dyea ayt yg berulang , aku still nak chat ngn dyea tiap-II ary . hohoho . rase tenang je . hoho . p , ta tahu lhaa lau pakwe aku yg sengal toe rse mcm toe gk kan . hoho . sedap-II je aku panggil pakwe aku sengal kan  . hehe . toe lhaa ! spe soe ta online ? ggrr ! penat thu ta aku tunggu kaw online . hohoho . sorry awokk ;D melebih sudahh . okayy lha awokk . sudahh cukupp sudaahh sye cite pasal awokk . ta leh cite lebih-II . nnti ade orng ta puas aty lak . hohoho . biase lhaa manusia rite . papaii u all :D thankss reading :D

 












/