I LOVE YOU









Saje-saje ;D
Tuesday, 27 March 2012 | Tuesday, March 27, 2012 | 0 comments


oitt , HAHAr , erghh ! susah lhaa cmni -,- esok dh lawan kawad kaki . aku mule lhaa ta senang duduk . ergh . tkot r aku . aku tkot dyeorang boo ~ erghh . mulelhaa aku ketawe nnti . n ,  aku tkot aku lpe step . ermm . lagi satu barang-II kawad pon lom lengkap agy . kasot aku ta de . ta kan nak beli kasot untuk pakai 1 ary je -,- erghh ! mkin pening lha pale aku cmni -,- erm , lau gne kasot putih ta pe lha . ni gne ksot itam , pastoe kene bertali . ohh noo ! where am i should be looking ? erghh , aku dh ta de time dh . mcm mne eak ? adoo -,- series aku pening gilew ! agak-II korang ap yang perlu aku buat eak ? hurmm , aku dh lha ade latihan kol 5.30 nnti . mcm mane eak ? alaahh ! erghh ! pale aku dh pening ni -,-
Erghh ! takotnyer xD
Monday, 26 March 2012 | Monday, March 26, 2012 | 0 comments


Helllo all's , haha . aku dh lame ta update blog ni eak ? HAHAr xD . sorry lhaa . aku busy r . aku ade latihn kawad kaki . sbb toe dh lame ta mengupdate blog aku nieyh . paling pon aku bukk facebook . HAHAr . ta tahu nape aku rase mcm ta best je kalau 1 ary ta bkk fb  . rse mcm erghh ! rse mcm ssh je nak contact dgan kawan-II aku . hehe xD . 'ERRGHH ! TAKOT ?' op coz lhaa . aku tkot coz perlawanan kawad kaki ary rabu ni kot lawan  . gile r . aku tkot gile . erm . aku ta suke kalau part hentak kaki wif sebot slogan  toe . erghh -,- aku rase mcm ta nak je buat bnde toe . p , kene wat gak . nasib-II . erm . tdi dk-II form 1 ade ujian segak xD HAHAr . berat aku turun 2 kilo je -,- erghh ! gram nyer aku ! aku dh gmok lhaa . erm , ta nak-II ! toe lhaa . skrang ni aku kuat mkan lha ~ mkan toe , mkan ni .erghh ! aku ta nak jdi gmok ! nnti org ejek ! ta nak ! p , mmg kenyataan ye . arghh ! ap seyh aku ni -,-' . ermm . yaa ! aku ta suke lhaa ! dak kelas aku slalu merepek pasal aku . erghh !! ta suke tol -,- merepek  ,  meroyan mcm ta de keje lain je kan . lau aku je , merepek !. lau org lain ta de mrepek lak . HAHA xD mnjawab eh aku . HAHAr ! kawan aku r ni ! kan aku da terikot-ikot menjawab . haissh . HAHAr . ermm . aku , zuraini ngn alia kite org selalu bebel  .  mklumlha gegurl ngn , HAHAr xD agk lhaa . p , yg paling ketare aku ngn zuraini lha . dyea suke ejek aku . dn ske merepk . erghh ! kekadang tension gk kat dyea . HAHAr xD p , dyea best . n kelas aku lha , kelas yg pling bising sekali dri kelas lain . series lha ! aku ta bohong . semua ckap mesti kene ckap kuat-II . termasok lha aku . aku kan geeegurrlldik . biase r ann xD . n kelas kiteorg r kelas yg terbersih . HAHAr , bersih ke ? haha , apseyh aku ! bersih lha gak . nengok r spe yg selalu sapu . xD . HAHAr  , p kelas kite org jahat sikit . lau dk pompan klas kiteorng suke pulau-II kn org . HAHAr ! baek ta weyh ? HAHAr ! ade lhaa sorang dk pompan klas aku ni . ramai dk ta suke kat dyea . bkan kiteorng je . 1 skolha aku rase ta suke kat dyea . -,- apseyh aku . jahat nyer ! ta sngke aku dh jahat eak ? haha . xD kite org selalu pulau kan dyea . p , bkan selalu lhaa . kadang-II je . agk-II lau dh furious sgatt dgn dyea . mule lha kite org pulau kan dyea . HAHAr . jahat nyer aku xD . erghh .. aku masih ta leh lupe r mase ujian segak tdi . macm-II perangai dk klas aku , ngn dk klas 1 D . HAHAr . nnthh lha eak . kekadang aku tension je lau kene combine kan kelas . aku rase mcm ta suke lhaa . dh lha kelas aku dh mcm berok bising dyea . lau combine ngn dak-II kelas yg satu kepale . urmm . aku rse mcm stoopp lhaa ! nnthh aku rase ta suke . lagipon , aku ta suke lau nengok lelaki . contoh lha , lau dak laki kt sblh aku ke atau kat mne-II . aku takkan nengok dak laki toe . kecuali lhaa . lau terpakse n lau org toe maybe aku dh kenal dyea . kekadang pandang sekali je . pastoe tros pndang dk pompan . toe je . nak buat pe pandang dyeoran  buat bngang aku je -,- p , sesetengah gegurl kan suke nengok lelaki kan . coz nak nengok dye punye boboy gitu . haha xD lau aku . ergh , lagi-II lau bdak toe kurang rapat dgan aku . erm , lagi lhaa . ta pndng ta . erm . aku ni bebel je dri tdi . nnthh ade homework ke ta . haisshh . ap seyh . homework pon ta tahu ade ke ta -,- erm  . yg pnting . aku ta suke bljar geografi . coz aku lmah subjek toe . HAHAr . kayy lhaa . pnjang sgatt aku rase . enjoy dgan lagu bru najwa latif - kosong .jangan lupe repeat balek ehh .  HAHAr xD . 
Yaa xD
Monday, 19 March 2012 | Monday, March 19, 2012 | 0 comments


haiii , haha . sengal tol lhaa . bangang je internet ni . mse 1st aku nak bkk fb kan , mule lha dyea buat meragam ann . macam siudd je kan . aku dh lha lame ta bukak fb . time toe pulak dyea loading yg teramat amat ! erghh ! p , ary ni ade appy wif ade touching sikit . HAHAr xD firts , aku suke coz ade someone bgi aku coklat . hwehwehwe . thankss lha sesangat ye . urm , mkin gmok lha aku cmni . asyik makan je . haha xD pape pon thankss kat dyea ;) nnti zara balas kayy . haha , don't worry lha ;) p , time date birthday kayy . haha . kasi suprised . haha , pandai lak aku nak buat supries -,- okayy . sec , aku touching coz dak-II kelas aku dk perempuan ramai yg nak pindah ! arghhh ! pliss lha korang jgan pindah . erm , sedih seyh aku . lpas sorang-II pindah . haisshh ! pliss lha . bru nak kenal-II dgan korang . dh nak pindah . adoo -,- pastoe kawan aku ni ade prob plak ngn dye punye bf . herm , sian-II . mamat toe pon sengal gak  . mkwe dh cun melecun pon nak putus ke ? adoo -,-' masalah , masalah . ermm . alahh , pliss lhaa korang . jgan r pindah pindah . ta best lhaa cmni . nnti mesti dak-II kelas 1 D , 1 I ngn 1 M masuk klas aku . ermm . aku ta kesah lau dyeorang masuk klas aku law dyeorang ta kesah , ta sombong , ta mulut murai n sebagai nyer . bkan aku ta suke dyeorang msuk kls aku . aku suke . p , nengok mood lha . agk-II org toe aku knal maybe aku okayy kot . lau org toe aku ta knal , n then suke mncarot tiap-II ary . itu aku ta suke . ta pasal-II ade list name dyea dkt musuh aku plak ann . haha . over seyh aku . ape pon ta bole ~ haha . ermm . kayy . HAHAr . ni ade story baru yg fresh bru aku dpt . p , tade lha fresh sgat lha kan . aku thu mse nak balek sch tdi . p , aku bru teringat nak kongsi kat korang . haha . fresh jgak kan ? xD okayy . aku dgar lha kan , ceyh . haha , ade sorang gegurl ni . kate kawan aku , ramai gile dk minat kat gegurl toe . bukan aku jeles ehh . ta de mse aku nak jeles . aku ta kan cite pasal gegurl toe kalau aku ta de prob dgan gegurl toe . lau nak katekan macam bdak drjh 6 skolah aku lha . budak bajet hot lha katekan . kate dak-II ni cntik . okayyy . it's okayy . toe dk skolah lame aku dulu lha kn . p , dk ni bkan dk skolh aku dulu . p , dak skolah lain . hehe :) kate nyer lhaa . coz nme gegurl toe terkenal kat klas aku . coz gegurl toe ex pakwe kawan aku toe . erm , paham ta ? ta paham dh lhaa . paham-II kan je lhaa ye . bkan toe je . p , ade prob peribadi ngn gegurl toe . erm , weyh . aku ni makin lame makin merapu lak . haha , lau makin merapu , nnti mkin gile . haha xD . p , gegurl toe tunggu je ! ap aku nak buat kat kaw nnti kayy . mmg aku ta kenal kaw sgat . nengok r satu ary nnti aku pasti jumpe kaw . n nengok je lha . ap yg aku nak buat kat kaw ye adek ;) . k , lhaa . aku punye homework lom siap agy . dh nak dkt kol 11 . woo . gile lhaa . hahaha , baii . nak siapkan homework .. papai :') thanks reading . love u :)

Labels: ,

Balek kampung
Sunday, 11 March 2012 | Sunday, March 11, 2012 | 0 comments


Oitt , ermm . aku tgah pening nieyh . zara ta tahu lha . nak dok rumah ke atau balek kg . adoo -,- lau dok rumah bosan nyer jgan ckap . p , aku rse kat kg pon sme gk kot . adoo -,- nak dok rumah ke balek kg ikot akk aku ? arghh ! erm , lau aku dok kg . aku ta leyh on9 memanjang mcm selalu . HAHar , online je aku . mcm ta de keje lain je -,- okayy . aku rase aku nak balek kg kot . tok mmbtolkan kegilaan aku ni . HAHAr . aku ni mkin lame mkin gile . ta tahu nape . -,- lantak lha ! =P . okayy . lau aku balek kampung , semestinyer lha aku ta bukak fb n ta meng update blog aku ni . kat kg aku ta de internet . so , beljar tok hidop tnpe internet . HAHA xD . okayy . skrang aku tgah saket aty ngn sorang perempuan ni . macm nak bgi penampar je kat mke dye kan . sng-II je kaw ckap aku mcm toe . it'okayy lha ! aku ta sudi nak kawan dgan kaw =P . HAHAr ! amek mke kaw . ade aku kesah ? gram nie . heyy . gram aku masih ta leh hilang agy . eeee , gramm nyer . HAHAr . nsib kaw lha perempuan . lantak kaw lhaa ! ade aku kesah ? eee , aku pikir kaw baek . p , perangai mcm si*l tahu ta . heyy . kan aku dh hilang sbr ni . chill zara , chill . biarkan lha perempuan toe . go die lha kaw . eeshh ! ap seyh aku -,- . sorry , aku terlalu mengikut emosi sgatt . p , mmg aku ta leh sbar ngn dyea . -.- erghh . k , lhaa . ta de mood nak tulis . next time ade mse aku tulis agy kayy .
Menyesal ta sudahh -,-
Saturday, 10 March 2012 | Saturday, March 10, 2012 | 0 comments

 


Oiitt , hehe . zara tgh mnyesal ta sudahh dgan someone ni . heyy -,- ni bru sikit aku buat . lom agy aku buat keputusan kat dyea agy . adoii -,- paham je lhaa ap yg zara tulis . nak ckap terus trang nnti bengang lak :3 ermm , gedik tol lhaa aku nieyh . buat keputusan nnthh pape -,- ehh , korang tolong lempang aku sikit . aku tgh menyesal ta sudahh nieyh . dh dyea ta online . :3 nnti lau dyea online pon , zara ta leyh chat ngn dyea coz dh buat keputusan ta nak chat dyea seminggu . nthh pape seyh -,- ehh , menyakitkn aty je -,- . Ehh ! gedik ! gedik ! gedik ! ta suke lak aku -,- . nak skolha lhaa ! cehh , hehe . sjak bile plak aku rajin nak g skolha pulak  nieyh -,- dyea ar nieyh . HAHAr ! wehh , sweet doe kawan aku . series sweet gile ! dye couple bukan nak ckap ngn kite org tau . ta pasal-II nengk kat fb dyea dh buat relationship . wahh :D sweet gile babeng ! dyeorang gune perkataan dear-II ehh , cayalhaa ! HAHAr ! sweet gile doe ! series aku jeles . bukan jeles ap , aku ni kan budak bajet sikit . lagi-II kat skolha ! YA ALLAH ! hanye org yg bnci kat aku je thu perangai aku mcm mne rite ? dh lha gedik . bajet lak toe . HAHAr ! kutok diri sndiri ehh , it's okayy dri mngumpat somone rite ? alahh , skrang ni aku boring lha ! HAHAr . kat fb aku selalu chat dyea bile petang-II , dyea r kekadang mcm bengong je aku layan dyea -,- HAHAr ! urm  , dyea toe nak kate  romantik  ta gak , nak kate ta romantik pon ta gak . HAHAr :D dyea selalu sebot medium , nak sbot gk lak . p , lau jumpe kat skolha . sumpah diam gile babeng ! kaku gile mcm popan kat atas toe HAHAr ! ap seyh HAHar . ye series aku kat fb je bajet sgale-II nyer p , lau jumpe face toe face mcm bangang je ! HAHr . k , lha . next time aku tulis pasal dyea g kayy . aku nak cpat coz bateri dh nak abes . k , papai .





UK1 :D
Monday, 5 March 2012 | Monday, March 05, 2012 | 0 comments


Lalala ! HAHAr ! suke aku ary ni . HAHAr . suke-II ! ap seyh ! esok nak perikse pon leh suke-II agy eh ? HAHAr , <----- budak ta btol . btol ta ? -,- erkk . hehe . firtsly aku nak g thu korang . sok aku ade perikse . subjek ape pon aku ta tahu . ap seyh aku ni -,- p , jap g aku nak g studyhard . kate cikgu soalan-II nyer senang-II so . aku nak study biar dpt A++++  hohoho . sec , tdi aku bukak  Facebokk auww . pastoe ade sorang mamat ni dye chat aku . firts time dye chat aku , aku ta layan . abes toe aku kan budak baek sgatt . aku reply r . smpai lhaa aku tnye stay mne ni ? pastoe mamat toe dye ckap kat bt . dye kate dye skolha kat smkbt1 . satu sch . pastoe aku cakap yeke ? kelas ape ? pastoe dye jawab kelas 1________ series mmg aku ta kenal dye spe . aku nengok nme dye kat fb  **** A___ . pastoe dye kate dye kenal  kawan aku . HAHAr . aku ape agy . tdi pagi . mse kat kelas aku tros tnye kawan aku . kenal ta mamat _______ ni . pastoe dye kate kenal sgatt ! HAHAr . terbaikk ! pastoe aku ckap r ngn dye nnti tunjukkan aku yg mne satu eh bdaknyer . HAHAr , aku xcited nak nengk mke dye yg mnee satu . pastoe , time rehat kawan aku pon tunjukkan mamatnyer .time toe , kawan aku yg agy sorang tgh berbual ngn dye  HAHAr . ensem doe :D  bole lhaa . p aku rse ensem agy si dye kot . HAHAr . ap seyh . Shutttttt ! lau dh thu mamat nyer spe . diam je kayy ! bg yg ta tahu dok diam-II . :) nasib baek lha kaw ta tahu . :D . HAHAr ! third , aku tgah berbual-II dgan kawan aku . pastoe kate kawan aku si dye toe ramai peminat . HAHAr ! ingat kaw sorang ? lantak kaw lhaa ! kaw nak suke spe . HAHAr , marah ni . @.@ . fourth , mamat toe chat aku agy . pastoe , aku ckap r aku gedik ta kat skolah ? pastoe dye ckap ta de lahh .p , aku dpt rse ade budak kate aku gedik . tol ta ? :D pastoe . dye ade ckp auww . dye ckap cmni aku rse kaw lgi cntik dri ex dye . HAHAr . bangang je ann !  ta leyh bla doe aku ! CANTIK ? HAHAr lawak sgaatt ! aku ta cntik mne ahh . aku biase-II je . heyy . lawak tol mamat ni . -,- hehe . untunglhaa si dye toe ramai peminat . untugglhaa kaw ! untugglahh ! aku tgh gram ni . lau aku dpt tahu spe minah-II yg ske kat kaw . siap r minah-II ue . nengok je ap yg aku nak buat kat korang . HAHA :D . k , lhaa . aku rse aku tulis ni bnyk pade mngumpat kan ? HAHAr ! ap lha nak jdi . esok nak perikse ta study pon . tunggu malam bru nak study . HAHAr ! smartt ann ? :D aku lah pelajar terbaikk ! resultt pon terbaikk r :D . k . lahh . bebel je dri tdi . papai :D study kayy bgi sesiape yg perikse sok ! caiiyokk :D




/