I LOVE YOU









Cuti 2 minggu :)
Monday, 28 May 2012 | Monday, May 28, 2012 | 0 comments



haii . hohoho kayyy-II cuti 2 minggu yg mmbosankan kayy . even , g jejalan pon , aku ttp ta eppy coz aku nak skolhaa ! erghh ! haha . lawak bgi korang , sedih bgi aku . y ? yaa ! sbb ta best kalau cutii . mmg aku ta suke cuti lame-II ni , aku suke cuti 2 , 3 ary gitu je . aku mmg ta suke cuti lame-II . nnty aku pikir kan kengkawan aku . ermm :( hah guyss ! ade bdak bru .. pengganti bdak korea aku tu . HAHAr ! bkan bf kayy bukann kayy  . mane aku nak cmpak bf aku yg comel tu . haha :) kayy dah-II . balek pade bdak bru tu . act , dyea bukan baru msuk skolha , p dyea lagi lame dok kt skolha tu , just budak bru bgi aku . yaaa ! pengganti bdak korea :) haha , dn aku gelarkan dyea sbagai capital M

Hahaa ! y aku panggil dyea budak M ? coz mke dyea mcm marvin dalam nada cinta tu doee . ensem gilee . haha , bagi aku lha . hohoho sejibik mke dyea mcm ni



ensem kan guys ? haha . aku dh kate dahh ! bdak M mke dyea sme mcm mke marvin niee . aku pon ta tahu spe nme bdak tu . aku pnggil dyea marvin . Hahaa . series . aku gelak tak henti-II nengok mke dyeorang hampir same . p , ensem lagi marvin yg sebenar ni dri bdak M tu . haha :) series lawak :) okayy-II , aku ta leh ckap bnyak-II ttg bdak M or marvin . nnty ta pasal-II aku kene mrah dgan pkwe aku . haha . k papai thanks reading :)