I LOVE YOU









Wall Post Facebook yang aku suke ♥
Tuesday, 29 November 2011 | Tuesday, November 29, 2011 | 0 comments

Assalamualaikum u allz ! haha , :D epy ? x de lah sgat , bhahaha 
baru je epy ,semalam adik aku  bkak fb  , hurmm , hehehe , Alah , 
Name pon facebook . Aku kan org yg suke BerFACEBOOK ! bhahah , so ..
Masu toe , aku ad update status kat Facebook , urm , mase aku update toe ,
aku logout lah dulu .. aku pon dah x ingt dh ,,pas toe , mase toe , aku  bukk r balik ,

aku tulis kat status aku cmni : Nǐ liǎojiě wǒ ma? sowy , x leyh dlm bhasa melayu k :)
urm , pas toe , dyorg comment-2 larh an , jap g .. someone toe comment haha ,
dy comment mcam sokong aku pulak , bhaha , nampak sgat , suke nengok
Wall facebook aku .. hahaha , kidding je  . urm .. bosan ! nothink to do somethink !
Hahaha , ary ni , aku update sikit-2 je , malas pulak nak cerita pnjang lebar . nnti ade org
jeles ! bhahaha , ap seyh !  :P urm . k larh , bubye ! 
♥ 


Labels:

Merdeka ! Merdeka ! Merdeka !
Friday, 25 November 2011 | Friday, November 25, 2011 | 0 comments

Assalamuailkum :) Haha . nengok tiltle je dh gmpk . bhahaha :) Yes ! best gilew
kite org dh MERDEKA ! huhuhu . tapi malangnye , dh x dpt jumpe kengkawan agy ..
Aduhhh , sedih seyh .. ape mau buat ? Hurrmmm . hnye gmbr je lah pengubat rindu ...
bhahaha . suke plak . bkan tdi aku sedih ke ? haha . pape je lah .
Sekarang pon aku tgh rindu kat dyorg ..  nnti dh x satu skolah .. 
same lah ngn someone tuh . iisshh .. sakit aty ! haiisshh .
urmm . nengok gmbr kengkawan aku  ngn aku jomm ... hahaha . mesti korg dh bosan kan ?
hahaha . lagi pon bukan selalu pon aku update blog ni . soo , kene nengok gk .





Aku , Fatimah ngn Alia :))






Bebudak x de keje . dh penat hulu hilir berposing .. heheh :)






Fatin , Alia ngn aku <3





K.A.M.I tapi sayang nyer Lily x de ! :'(



Ouh ! My teacher .. Puan Anita Hassan . Ni guru kelas kiteorg
I miss you teacher ! <3



Fatin , with me Fatima :)



Shahin ngn Haziq ..
bebudak sebokk ! ap seyh , hahaha :P




shekollah kami ! hehe :)










dak temenong .. haha .,, spe soe ikot ckp aku


soe temenong ? khakhakha :)







Hehee .. see kan ? comel x buku secret meret kiteorg ?


haha . nak ? x leyh ! hehehe :P



Peluk jelah tiang toe Fatimah . Hehehe :)






Alololo . sweet nyer dak toe . haha !



Peace ! 


Pergghh ! merepek meraban seyh muke akuh ! nnnthh
papee nnthh ! ==' hehehe :)



Yeah-2 ! tembak dhia-2 ! hahaha .
main tembak-2 lak mcm dk cik :)





Aduuhh ! penat r nak upload gmbr bnyak-2 . hehe . sowy ye !
setakat ni jewp gmbr yg boleh aku share kt korang . yg lain nengok 
kt fb aku . nengok lah gmbr Fatima Az Zahra puas-2 , nengok lah gmbr
Fatin Nazeeha puas-2 , nengok lah gmbr Alia Diana puas-2 , nengoklah
gmbr Fatimah Azzahrah puas-2 , dn nengoklah gmbr Arteeka puas-2 .
hehe :) sayang's korang !

Labels:

Kisah GUEST yg pengecot ! :P
Saturday, 5 November 2011 | Saturday, November 05, 2011 | 0 comments

Assalamualaikum .Hai . Urmm ! Geram nih . Hehehe. nax thu np aku marah ?
aku marah sbb ade bdax sorang ni cri pasal ngn blog kiteOLANG pulax .
Haiissshh . Nax gdo ckap je . kite org steady je. x kesah pon ! Hurmm . trus trg je k ..
kalo org tuh bace , lagi bgos ! Hahaha (jahat nyer aku ) . Hurmm . kalo bce ,hope ko dpt
jumpe kite org . selesaikan masalah ni . aku pon x nak lah gdo dkt blog . buat menyemak je . Hehehe
sorry ea :)) . Ni kisah blog kite org . iaitu "Blog Kerjaya Pada Masa Hadapan Nanti :))" .
Tuh blog yg Cikgu Zaidah suruh buat untuk kerjaya yg patot dn msukan kt dlm blog tersebut .
Pastu , kat situ ..kite org ade letak shoutmix chat widget kan . Ala . Borak2 tuh .
dekat sini blog aku pon ade gax :)) . Urm. bermulalaah kisahnye di shoutmix tersebut .
Ade sorang dax ni . x thu lah spe . pastu dy x letak name dy tau .. tapi .. dy letak nama 
GUEST . Nampak sgt lah kan dy toe pengecot ! pastu , dy tulis kt situ cmni " Hak Aaalaah ! 
nak belagak pulak !!! " . Urmm . Pastu , kiteorg balas cmni plak " Guest : belagak ke
jeles ? " Amikkau ! Hahaha . pastu tros x balas . aku rse lah kan .Mesti dye tuh
budak sekolah kiteorg jugak . Dan same bye ngn kiteorg . kalo x ? knpe
dy nak ckap kite org mcm toe ? kite org x de pon ckap dkt blog org lain yg nnthh pape .
Malah , kite org siap vote rakan2 yg lain . kite org x de lah busuk hati mcm tuh !
Hurmm . Lagipon .. ape yg x puas hati lagi ? semua blog Cikgu Zaidah kate
Nice , Cntik , Teruskan lagi . pape je lah ... asl x puas hati lagi ? aku thu lah kan . blog
dy tuh cntik .. agknyer dy x nak blog org lain lebih cntik drpade blog dye. hurmm .ylah kawan
...aku paham ! Blog kite org x de lah cntik mane pon ! yg ko nak tulis mcm tuh
nape ? menyusahkan ke ? Haisshh . Lain kali , tulis nama sndiri . x pyh lah nak sorokkan nama
ko atau team ko yg cntik sgt tuh . kite org biase2 je . dy tu je hah .. TERLEBIH dos . haha .
Sorry k dear . Aku pon  x thu lah kan . dy tuh laki or perempuan . Harap paham lahkan
semua blog Cikgu Zaidah adil . x de lah .ckap dkt blog . yg bukan2 mcm blog ni x cntik lah
ape lah . Haisshh . Manusia zaman skunk mmg kan . pelik2 . Aku harap ko x buat mcm 
tuh lagi k . Kite org x ske lah . Kalo ade org sebataj2 nih . PALING x ske .
kalo nak gdo . .. FACE to FACE sini ye . jgn lah nak shout bnde yg bukan2 dkt 
blog kite org . Hurmm . korang nak bukti yg kukuh ? ok . boleh je . jap ea .
Hah ! Ni link blog kerjaya kite org .. Jgn lupe Follow tau . Leave a comment 
n shout slpas dh bce . Ingat ! jgn shout yg bukan2 tau . kite org x ske . hurmm . nih link  yewp 
http://stylishfrenz-sff99.blogspot.com/ jgn lupe k ! Babai . Salam ...:))

Labels:





/