I LOVE YOU









Wall Post Facebook yang aku suke ♥
Tuesday, 29 November 2011 | Tuesday, November 29, 2011 | 0 comments

Assalamualaikum u allz ! haha , :D epy ? x de lah sgat , bhahaha 
baru je epy ,semalam adik aku  bkak fb  , hurmm , hehehe , Alah , 
Name pon facebook . Aku kan org yg suke BerFACEBOOK ! bhahah , so ..
Masu toe , aku ad update status kat Facebook , urm , mase aku update toe ,
aku logout lah dulu .. aku pon dah x ingt dh ,,pas toe , mase toe , aku  bukk r balik ,

aku tulis kat status aku cmni : Nǐ liǎojiě wǒ ma? sowy , x leyh dlm bhasa melayu k :)
urm , pas toe , dyorg comment-2 larh an , jap g .. someone toe comment haha ,
dy comment mcam sokong aku pulak , bhaha , nampak sgat , suke nengok
Wall facebook aku .. hahaha , kidding je  . urm .. bosan ! nothink to do somethink !
Hahaha , ary ni , aku update sikit-2 je , malas pulak nak cerita pnjang lebar . nnti ade org
jeles ! bhahaha , ap seyh !  :P urm . k larh , bubye ! 
♥ 


Labels:





/