I LOVE YOU









Jom Kenal2
Tuesday, 11 October 2011 | Tuesday, October 11, 2011 | 1 comments

Hai semua, hehe . aku sebanarnyer x geti nak edit blog aku nih ,,
tapi.. lame klamaan , boleh lah edit just sikit2 jerk ....pergghh ! nantok gile seyh..
sbb tdi dkt skolah ade latihan bola jaring tahun 6 , semua tahun
6 kene masuk . Kalau penat , menang tak pe ,, ni tak 13-3 seyh ! Pergghh ! kite orang ok lagi
dari kumpulan sape tah 18-0 . Urm ,,layan je lah .. mne x ye
bdk2 nyer tinggi2 lawan budak comel2 mcm aku . Hehe :))) Nasib baik kumpulan
kite orang tak lawan ngn kumpulan Effa . Aku nax tunjuk kan gmbr BFF aku . Hehe
Negok jom ! 


Off coz lah aku dulu ^^ Fatima Az Zahra Binti Masri.
tahu2 je lah perangai aku mcm mne. Malas je aku nax ckp. Hehe..



Yg Kedua , 




Name dy Nurul Liyana Binti Tumirin .
Kalau korang nak tahu yang pakai bju wrne
merah toe lah ketua grOup kite org ,,
kite org selalu panggil dy lOly . Sbb mase toe ade org
tulis dkt buku dy loly . pastu kite org terus panggil dy lOly. Hehe ^^


Yg Ketiga Pulax ,,




Name dy Fatimah Azzahra Binti Razak Name kite org seakan same
je. Urm . Dak ni pandai Math kat dlm group nih dgn Alia Diana . Hehe ^^.


Yg Keempat plx




Nur Alia Diana Binti Nor Azimi . Urm. bdx nih lah yg aku cite tdi..
dy nih lah yg cdg name group kite org,, urm . Tak leh g thu lah name group nye ape.
Hehe .

Yang Terakhir 



Nor Arteeqa Idayu Binti Mohd Tarmizi .Dy ni kekadang klkr sikit
nnthh pape je . yang klkar nyer dy main bola jaring
dpt siap terduduk. Smart gile seyh ! Terbaikk lah .



Ni lah gmbr2 kite org . Urm . Harap2 Kite org dpt bersame lagi
time menengah , Aku harap diorng ak lupe kan group nih..
Dan semua kenangan pahit manis bersame. 
^^ :))





/