I LOVE YOU









Hehehe :)
Saturday, 28 January 2012 | Saturday, January 28, 2012 | 0 comments


Haii . erghh ! sakit aty ngn adek sorang ni ! thu ultraman je ! erghh ! tension tol . nnti kalau x bkk
kan nangis lah tumbuk lah . sikit x skit plak kan . erghh . bru nak story dgan stalker . dh kacau line . hehe .
lupekan lah tdi toe . back to the tilte okeyss . hehehe .  akhirnyer . ceyhh . berkurun siakk aku x jumpe 
dye . hehe . walaupon jmpe dye skjap je . skjap pon jdi lahh dri x jumpe . 3 bulan doe x jumpe dye . hehe .
okeyss . fatima nak tnye ni . keje skoll yg cikgu korang bgi dh siap lom ni ? on9 je eahh . hehe . ckap org
aku pon sme . hehe . mne yg blom siap agy toe , g lah siap kan skrng . jgan jdi mcm fatima k . keje skoll pon lom siap agy . nak kate busy haram jadahnyer . thu dok on9 jee . hehehe . hah ! korang nak thu x 
spe JUARA AJL26 kali ni ? HAHA ! FATIMA AZ ZAHRA BINTI MASRI lah mngg ! suare gua sdap beb !
kalah katak nyanyi . hwehwehhwe . :) erm .. ap lagi ? tdi fatima bkan main beria lagi nak tulis kt entri ni tok share dgan stalker semua . d sbbkan adek fatima yg sorang ni asyik nak nengok ultraman je . bile kene tumbuk ngn dye dh lpe dh . hehe . k,bhaii :)
Dya ? ♥
Wednesday, 25 January 2012 | Wednesday, January 25, 2012 | 0 comments



Haii , hehe . DRAMA MALAM-II ! yaa ! fatima tgh buat drama malam-II nieyh . hehe .xdelahh .
Sorry sgat-II sbb x ucap SELAMAT TAHUN BARU CINA kat korang . fatima x dpt nak
ucap sbb fatima pon smbot gkk . HAHA . ap seyhh . xdelah . family fatima ade buat family day dkt uma
atok n dkt tanjung leman . yeahh ! terbaikk gitu . HAHA . ;) Heyy , nampak x perbezaan blog fatima ?
HAHA , berubahkan ? yeahh ! ptg tdi fatima bkan main bersungguh-II lgi tok edit blog . hnye stkat ini
je yg mmpu . hehe .. semua fatima gne toturial kak lyssa . Thankss kak lyssa ! kalau korang nak edit
blog ke ape ke , korang tkan ni ----> http://www.lyssasecret.com/ hah , ni website kat lyssa . jgan lpe
tok follow keyhh . Hehe . adoo , mamat nii mmg lahh . time aku online tunggu kaw online kaw off ea .
dh lah x sllu on ! heyy ! dh lah lme x jumpe dye hehe . laaa , ade org jeles kew ? hehe , xdekan ? kalau
jeles tutup mke . hehe . xdelahh . just jokee ;) hurrmm , cm biase lahh ! keje skolaahh ! heyy ! mcm nak 
cmpak je kat lautt biar ikan paus yg buat . hehe . bnyakk kott .Hahaha ,,hurrmm , asyik ketwe je aku .
hehe .. ;) HAh ! sis mse toe , alah ! siss yg mse toe buli fatima toe ,, ingt x ? heyy . kalau x ingt
g bce entri ni http://budakcomotpunyablog.blogspot.com/2012/01/kaw-yg-slah-nak-ckap-aku-lak.html .
Hah , nak thu npe ngn sis toe ? HAHA , sje je nak crik pasal ngn sis toe mlm-II nie . biar dya btuk-II
x leyh tdo . HAHA , ;) jahatnyer aku . hehe , xdelahh . fatima dh jmpe dh fb sis toe skrng . bkan main
cntikk lagii sis toe punye rambutt ! karaat sioott . aku pon xde n aku pon x ingin lgsung rmbut karat gitu .
hehe . mnyemakk je ! HAHA . pastoe , sis toe siap pakai bulu mate palsu agy . HAHA , cntikk sgt lah 
toe sis ooii ! cntikk lahh sggttt ! pliisss lahh. nnthhh lah kan , rse mcm geli je kalau nengok fb dyee . nsib
bek x fren ngn dye kat fb . hehe . ;) . perlukee buat mkee mcm toe . HAHA .. dh lahkan . fatima
ni ske sgatt ngate org , diri sndiri x nengok . hehe . fatima ske kalau bab-II mcm ni . nombor 1 beb ! kaw ade? xdekan ? HAHA ! :P . k , lahh . fatima nak off . dh mlam . papaii ! selamat malam stalker ;)

Auw auw :D
Friday, 20 January 2012 | Friday, January 20, 2012 | 0 comments


Yaa ! HAHA :D suke lakk , HAHA , esokk drjh khas lahh , lupe lakk . ske ? HAHA , memey lah doe .
aku rindu kat kawan-II lame aku dolu-II HAHA ! DOLU-II ehh , nnthh pape -_______- alooo , 
susah tol lahh ! bru je nak update status , dh kene tman kakak g pasar  lambakk . erghh ! oit-II ,
pasar lambak kat BT ( JOHOR ) x thu lah kalau kat tmpt korang ade pasar lambak ke takk ? sje je gthu
cmtoe , tkot korang pergi lakk , HAHA . xyah ketwe lahh , x lawak pon . -,- HAH ! HAHA ! bgos-II , tk jdi
pergi tdi , pergi malam sbb hujann ! yahoooo ! HAHA ske nyer akuhh ! :D .erkk , sejuk lah pulakk .
tghri tdi bkan main lagi panas gile , HAHA ! oitt-II , dh nak magrib lahh . dn nada cinta pun nak mula .
HAHA . pasal cite-II indon ni cpat je fatima . HAHA --' . k , lahh . just short entry by me . hehe , x sbr 
esokk . nak jumpe fren wif auw auw
Kaw yg slah , nak ckap aku lak . --'
Tuesday, 17 January 2012 | Tuesday, January 17, 2012 | 0 comments


HAH ! Heheeee , erkkk . --' x puas aty lahh ,,, smpai skrang kot's . ap lah sis toe , dh-II lahh toe ,,
aku dh ade bukti lah siss oiii . xpayah nak tuduh-II aku , tak baikk sis , tak baik ! buat dose je -,- lau nak
bukti leyhh gk fatima tunjuk kan , no problem lah doeee ! gua x kesah ! kan dh terkeluar ayat maniss
fatima toe , HAHA :D . xpe-II , maybe sis toe dye nak bengang kan diri dya sndiri kat blog fatima kan ? HAHA
lntakk kaw lah sis , bole je fatima tok tolong . chill je beb ! ;D . HAHA ! pandai gile sis toe ! 
siap panggil aku lagi , lnntakk kaw lah sis , aku ckap ngn kaw baik-II , kaw balas mcm taikkk . 
HAHA :D . susah kalau ade sis yg baikk gilee ! (lawannyer) . susah gile ! dya thu dya selfish .
pentingkan diri sndiri . aptb lah doee ! ~ HAHA , jgan pasan lah pde para pmbce , fatima x cite pon 
pasal korang kt skolah ni , tpi kt skolah london sne nyer . HAHA -,-' . urrmm , fatima rse macam
sis toe nak je fatima tunjukkan bukti kat dlam blog ni . HAHA , okeyss sis . jap ea fatima uploaddulu , nnti bru lah kite thu , spe yg SOUND dulu okeysss . don't worry sis ! :D





HAHA ! dh bce kan ? xnmpak ? HAHA , dh x lame dh toe . hehe . xde lah . kalau x nmpak , korang
klik je gmbr toe atau tkan Ctrl + F , nnti dye jdi besar okeyss . sebenaryer mesej ni dh lme , fatima
sje je upload bnde alah ni , sbgai bukti untuk sis toe . dya x puas aty , dya ingtkan fatima yg SOUND
dya dulu , tak de mse lah sis ! NO TIME okeyss ! bnyakk lagi kerje yg fatima perlu buat . bkan nak
layan sis sorang je . PAHAM ? -,- kalau x paham jgakk , mmg dh x lme la toe . hihi , just joking .
bgi korang , pde pndapt para pmbce mesti dlm aty ckap cmni kan ' apekebende perempuan ni 
meroyan  ' HAHA , lntakk kaw lahh . aku tgh pedapp ni . HEHE  , atototo . jgan
lah amek atyy , jgan smpai jdi sis toe , nak buli-II adekk yg comel-II ni . HAHA , ap seyh ~
k , lah . lantakk korang lah nak paham ke x nak . kalau x paham , paham-II kan lah yee . 
fatima nak oudd dulu niii . keje skolh tiap-II ary ade . xprnah miss . so , fatima pon x pernah miss 
tok buat kerja skoll . HAHA , tol ke -,-' hehe . ;D . pape je lah . papaii . :)



Esokk skolah lagi ! :D
Sunday, 15 January 2012 | Sunday, January 15, 2012 | 0 comments


Haiii ! Hehehe , atototo , esokk skolah lgi , keje skolah pon lom siap agy . bpe jam seyh fatima
edit blog nie , x cntik-II jgk , cm ni je . mnyampah lak ! heyy . hehe , tpi followers fatima mkin
bertambah . HAHAHA , ske gile . blog bruk cm ni pon , ade org follow . HAHA , thankss sgat-II
sbb follow blog buruk ni . HAHA , kalau nak followers yg bnyak of coz lh kene promote dulu . 
hehe , dulu blog fatima pon mcm tuh gk , bosan gile . asyik org yg sme je follow , mcm x de org
lain je HAHA , pelikk kan blog ni , singnature fatima kt ats lakk , pelikk gile ! HAHA ! bajet lah nak buat
singnature mcm kak lyssa . HAHA ! poyo je aku ! Heyyy . ap ni .bnyak nyer keje skoll . x larat seyh
nak buat . HAHA , sabo je lah , hermm , ap lagi ? HAHA , aku asyik katwe je . mcm xde bnde
lain kan ? HAHA ! poyo's ! :D erm , k, lah aku nak oudd , nak siapkan keje skolah aku yg sdg setia
menunggu aku . erghh ! mmbosankan ! hehe . ap pon kene wat gk kan ? hehe . dh lah papai  :)
Yeahh ! =(
Friday, 13 January 2012 | Friday, January 13, 2012 | 0 comments


Heyy korang , ape cer ? HAHA , Alhamdulillah . Fatima lulus ! Hehehe , nak thu fatima lulus ape ?
fatima lulus ujian SDEA . kol 8 pgi tdi bru amek result nyer . berdebar seyh tdi , ingtkan x lulus .
rupe-II nyer  lulus . Alhamdulillah . Hurmm , sedih lah pulak bile dgr DYE stu kelas . jeles doe . jeles .
fatima ni mmg kuat jeles . sgat-II . so , kalau sesiape yg pernh fren ngn fatima , dyorng thu lah prgai fatima mcm mne . Heyy sedih tol lah , dh lah kelas fatima ramai yg nak pindah skoll , bosan ! mmbosakn ! untunglah dyeonrg
pandai leyh tukar skolah pandai , skolah kawalan ~ herrmm , tpi fatima syukur sgat-II atas segale-galenyer .
fatima syukur sgat sbb dpt kelas pertame , n then fatima lulus SDEA . Alhamdulillah , itu semua hnye
tuhan yg maha kuasa yg mnntukan kan ? HEHE ;D bukan fatima nak bgga diri , tpi fatima bersyukur
ke hadrat ilahi . HEHE , urmm . HAHA , nak dgar x name dk-II kelas fatima ? okeyss . tpii , 
tulis tulis sederet bole x ? Hehe , bengong sikit lah bnde alah ni . bole ea ? HEHE , okeyss . Perempuan dulu
okeyss . Fatima , Suhaila , Amira , Hazira , Lisa , Hidayah , Ain Afikah , Zarith Sofea , Ain , Wani ,
Zuraini , Raudah , Masiha , Kaisyah , Khatijah ngn spe eak , rsenyer mcm dh cukup je . eh , btollah .
perempuan 15 , laki pon 15 . jdi 30 HAHA ;D tpi rmai yg nak pindah ergghh ! sedih seyh . HAHA . urm .
dak laki lak , dk lki x bpe kenal sgt lah nme nyer . layan je ea . sblum toe , kalau korang bce bnde alah 
nie , sorry keyhh . lupe lah nme korang . HEHE , fatima sebut ikut kedudukan keyh . hurmm , Imran , Iqbal , Fadli , Syahin , Fadzlan , Azmi , Asyraf , Nasaruddin , Nizam , Khairul , Izul , Hisyam ngn Azraai . Hurmm ,
lebih kurnag gitu lh kan nme dyeorng . btol lah toe . layan je lah . HAHA . mesti korang ckap dlam
hati mcm  ni kan perlu ke sebot nme-II tuh semua . HAHA , agk je . rsenyer mcm tuh je . HEHE . 
fatima sje je type nme dyeorng untuk ingt nme dyeorng smua , tkot lupe ;) HAHA , lupe . !
Hermm , pape je lah .. HAHA , klah . nak outt . nak mkan . dh lapar dh ni . papai ;D




Nyebok lah kaw ! :P
| Friday, January 13, 2012 | 0 comments


Hai korang's okeyss ? HAHAHA ! Eh jgan jawab dulu , jawab AWESOME . HAHA . kat kelas
teacher fatimah soe ckap bnde alah toe . HAHA . Ya ! Nyebok lah kaw ataupon nyah kaw dri
sini toe fatima rse sme je kan ? HAHA . itu lah tiltle untuk kite debat ary ni keyh . HAHA .
 wee ~ Erm, fatima nak story ni , esok keluar result SDEA . woo gile gmpak siodd . HAHA .
tak sabar rsenyer nak jumpe bff fatima , fatima nak story kat  dyeorng semua . pasal DYE , 
pasal teacher , termasukk gk tiltle ni . Heyy . fatima cite keyh . HEHE , tpi jgan g thu spe-II tau .
janji ? HAHA , kalau sesiape mungkir janji fatima tmbak dye . deal ? HAHA , just joke dear . HAH !
ade lah sorang junior ni . alah , biase lah kan . adat lah kan . kalau skolah mesti ade yg xkene je kan ?
ade yg x ske toe lah , x ske ni lah , lantak kaw lah kan . tpi , kali ni mmg dh lebih thap gaban siiodd .
mmg dh x leyh than dh doe . pergai dye macam . . HAHA , x payah lah kan kutuk-II blkng .
ceyh , bajet alim lak aku . HAHA , perlu ke sis sebarkan name fatima yg comel ni ( perasan jap ) dkt
semua friend sis atau satu skolah yg fatima ni pernah sound sis ? heyyy ! sis , cammon lah babyy .
sudh lah toe nak buat fatima popular kt skolah . bosan lah sis . fatima pergi bilik air pon friend sis
tnye kawan fatima . Adooiii , susah lah sis . fatima malas je nak jdi popular smpai dk-II ni
crik fatima . malas je sis . MALAS ! HAHAHA , korang paham-II je lah mksud fatima ni 
malas je kan , nk street to the point . nnti sian pulak sis toe , nnthh pape plak sis toe buat kan aku next time.
Heyy . dh-II la sis , dh lme toe dh lah sis . lupekan lah sis . lgipon sis kan dh bsr kan ? x baik lah 
mcm ni kan ? fatima x ckap-II spe-II keyh . jgan perasan lak korang . kalau nak thu
sape yg makan cili dye yg rse pedas kan ? apennthh ayat dya lpe tol lah . lebih kurang gitu lahkan ?
layan je lah . Ermm , bnyak tol cobaan kat skolah mngah ni . pape pon aku ttp melaluinyer dgan
kesabaran . uwaarghh ! ap seyh aku merepek . HAHA . k , lah dh mlam ni . next time kalau ade
mse fatima shared dkt blog buruk ni keyh . don't worry be happy keyyhh HAHA . good nite korang . 
:D



Seminggu Skoll :)
Saturday, 7 January 2012 | Saturday, January 07, 2012 | 0 comments

Hey kawan's . mcm mne skolah ? HAHA , fatima okeyh-II je . Hurrm , YA ! fren fatima tukar sklah .
yey ! HEHE , suke lak . yey ! bukan sorang je yg tukar okeyss . tpi 2 org . HAHA . terbaikk buat 
korang's lah kan . Urmm , tpi . x best kalau dyeorang semua xde kat sini  . heyy ! HEHE , 
YA ! fatima bru je abes editing blog buruk fatima nieyh . dh lah buruk . x thu nk edit mcm mne agy .
ade tulisan yg nmpak . ade yg x . heyy ! x pelah , sbr je lah bgi para pmbace . ;) . Heyy . hehe . korang's
nak thu x peragai fatima kt skolah mcm mne ? HAHA . kalau dgar pon mesti BAJET je kan . HAHA .
fatima kat kelas dh jdi bdak pendiam balikk . HAHA . baik-II drjh 6 minah kecoh . kali nieyh minah 
semut plakk . HAHA . fatima blom ade kawan kat kelas yg serapat-rapatnyer . HAHA , -,- ape seyh !
x de lah . ade tuh ade lah . tpi x berape rapat sgat . dyeorng dgan kawan's dyeorang . fatima still 
dgan suhaila . bdak bt2 gak :) . malangnyer fatima x leyh dudk sblah dye smpai akhir tahun . sbb dye
mohon skolah smk bt2 . HAHA , utunglah kan . Haisshh . ap lagi ? erm , faima pon x thu lah 
nak post ape kebende lagi . tersgatlah boring . dh lah parents fatima x de kat uma , sme lah 
dgn sis fatima . sorang lagi keje . sorang lagi hangout . haiiyyaa . tinggal lah fatima with adekk fatima
yg bername FARAH ADIBA . ya ! farah adiba is my adekk . ( broken english ) . HAHA . 
Heyy ! haiyaa  . lupe lah nak gthu . bile eak dpt result SDEA ? x amek thu lgsong seyh psal
bnde alah toe . ap lah aku nieyh . korang , kalau korang thu bile result SDEA keluar gthu fatima keyh .
ramai dk tnye bile result keluar . HEHE , harap-II lulus lah . Amiinnn . HEHE . k , lah . dh nak magrib ni ,
tugas fatima nak tutup semua tingkap dn langsir . HEHE . okeyss . semoga jumpe lagii . ;')
dont forget me okeyss . ( broken lagi HAHA . ) . Okeyss dear . babaiii ;)
Pendaftaran :)
Sunday, 1 January 2012 | Sunday, January 01, 2012 | 0 comments


Heyyy , hehe :) Adoooiii , penat lah pulak , nak tdo lahh . hehe . xpe , fatima habiskan dulu tilte nieyhh okeyyh .
Huurrm , pendaftran , yayaya ! tdi fatima pergi pendaftran . penad gilew kott , bukan men lame agyy . hehe ,
heyyy ! nak je aku lempang facebook nieyhh , internet lembab gilew . ap pon x bolee lahh ! heeyy ! time
bukk inbox je bele , mcm .. heyy ! x pe-II . hehe , argghhh penat lah korang's , heyy . fatima nak cite nieyhh .
dkat skola sne , ramai kawan's . tapi blom kenal-II agy , insyaAllah , kalau ade mase fatima akn jadi
bff ngn dyeorng . hehee :) adooii , mate fatima dh x leyh than agy lah kawan's ,Heyy korang's , fatima blom ucapkan happy new year agy kan ? hehe , happy new year buat korang's , semalam dh tulis dah , terlupa nak publish post lakk . heyy . penat nieyhh . hehehe Adooii penat sgat nieyyhh  . k , lahh . fatima nak tdo . penat + nantok . heyy ! hehe , k , lah kawan's . bubyyee ! <3




/