I LOVE YOU









Nyebok lah kaw ! :P
Friday, 13 January 2012 | Friday, January 13, 2012 | 0 comments


Hai korang's okeyss ? HAHAHA ! Eh jgan jawab dulu , jawab AWESOME . HAHA . kat kelas
teacher fatimah soe ckap bnde alah toe . HAHA . Ya ! Nyebok lah kaw ataupon nyah kaw dri
sini toe fatima rse sme je kan ? HAHA . itu lah tiltle untuk kite debat ary ni keyh . HAHA .
 wee ~ Erm, fatima nak story ni , esok keluar result SDEA . woo gile gmpak siodd . HAHA .
tak sabar rsenyer nak jumpe bff fatima , fatima nak story kat  dyeorng semua . pasal DYE , 
pasal teacher , termasukk gk tiltle ni . Heyy . fatima cite keyh . HEHE , tpi jgan g thu spe-II tau .
janji ? HAHA , kalau sesiape mungkir janji fatima tmbak dye . deal ? HAHA , just joke dear . HAH !
ade lah sorang junior ni . alah , biase lah kan . adat lah kan . kalau skolah mesti ade yg xkene je kan ?
ade yg x ske toe lah , x ske ni lah , lantak kaw lah kan . tpi , kali ni mmg dh lebih thap gaban siiodd .
mmg dh x leyh than dh doe . pergai dye macam . . HAHA , x payah lah kan kutuk-II blkng .
ceyh , bajet alim lak aku . HAHA , perlu ke sis sebarkan name fatima yg comel ni ( perasan jap ) dkt
semua friend sis atau satu skolah yg fatima ni pernah sound sis ? heyyy ! sis , cammon lah babyy .
sudh lah toe nak buat fatima popular kt skolah . bosan lah sis . fatima pergi bilik air pon friend sis
tnye kawan fatima . Adooiii , susah lah sis . fatima malas je nak jdi popular smpai dk-II ni
crik fatima . malas je sis . MALAS ! HAHAHA , korang paham-II je lah mksud fatima ni 
malas je kan , nk street to the point . nnti sian pulak sis toe , nnthh pape plak sis toe buat kan aku next time.
Heyy . dh-II la sis , dh lme toe dh lah sis . lupekan lah sis . lgipon sis kan dh bsr kan ? x baik lah 
mcm ni kan ? fatima x ckap-II spe-II keyh . jgan perasan lak korang . kalau nak thu
sape yg makan cili dye yg rse pedas kan ? apennthh ayat dya lpe tol lah . lebih kurang gitu lahkan ?
layan je lah . Ermm , bnyak tol cobaan kat skolah mngah ni . pape pon aku ttp melaluinyer dgan
kesabaran . uwaarghh ! ap seyh aku merepek . HAHA . k , lah dh mlam ni . next time kalau ade
mse fatima shared dkt blog buruk ni keyh . don't worry be happy keyyhh HAHA . good nite korang . 
:D







/