I LOVE YOU









AKU BENCI PERAMPAS !
Thursday, 15 December 2011 | Thursday, December 15, 2011 | 0 comments

Assalamuaikum . urm , aku gram r skung nieyhh , aku rse mcm nk tumbok je mke pompan toe ,
PERAMPAS ! aku benci dye ! bajed cntik ! eeehhh ! aku xske ko ! aku xnak ko kat sini . aku benci
nengok mke ko lah gilew ! wow ! jahat nyer aku ,, haiish . aku mmg xpuas aty larhh , aiishhh ..
xpe-2 . kali nieyh aku xnak post aku kantoi . huhuhu . urm . aku bukan main berharap agy ..
rupenyer . macam ... haishh ,aku gram ngn kau lah pompan perampas , semua ko 
nk rmpas ea pompan , ko bkan cntik sgt lah ! aku benci ko ! ape yg aku ade ,, mesti kaw nak rampas .
hooii pompan ,, aku xde rmpas sesape dri kau lah gilew ! aku paling xske kalau org yg perampas !
i hate she ! aku tahu ! kaw bajed ramai org ske ko ! 
eee pliss lahh weyhh , akuxske perangai kaw !
kaw ingt lah sikit . semua kau nak rmpas dri aku .. 
ko xrse malu ke ? hheeyy ! aku xkan tulis post nieyh
kalau aku xgram ngn ko ! ni dh lebih .. sampai dye aku pon ko nak copet . apsal ?
 ko nak buat aku skit
aty ke weyh ?? hah ?? aku nak je block fb kaw gileww ! aku xsngka weyhh , aku pikir kaw baik .
rupenyer .. hampeh ! sorry r kalau aku melebih . aku pon , xnak lahh marah-2 kaw mcm nieyhh .
weyyhhh , dgr nieyhh . jangan kau pikir kau nak yg cntik je , nak yg ensem je . tapi ,, ko sndriri .
hurmmm , aku pon meluat nengok mke kaw ! aku pon meluat nak cite pasal kaw lah pompan .
hermm ,, terasa ? mmg untok kaw ! :P 

Labels:





/