I LOVE YOU









Sedihlah ! Sedih same-2 jom !
Friday, 2 December 2011 | Friday, December 02, 2011 | 0 comments

Assalamualaikum . Hurmm , sedih ! tadi aku bukk fb sorang gurl toe , dy toe
mmg tersangad lah cntik . aku nengok gmbr dy , blog dy ,betape jeles nyer aku ! 
aku cume tkot je , nnti dy skolah smkbt2 , nnti dy ... alah ! xnak-2 ! Laipon ,
Gurl toe pakwe dy skolah lain , xthu lah pulak pkwe dy skolah mne .
Tapi , aku kan ske kt sorang boy toe , dy skolah smkbt2 gak , AGGRRHH !
aku x thu nak ckap ape lah weyh . Aku nak skolah smkbt2 . tapi ,
nengok r result aku yg tidak memuaskan ! arghhh , nak sekolah ngn DYE !
nak skolah ngn DYE ! aku dok smkbt1 pon bkan aku ad kawan yg ramai ,
sorang je  kawan gurl akuh , Agrhh , semua skolah smkseripinang , aku x nak skolah
situ , sowy keyh , bkan aku nak kutuk 2 skolah nieyh , dan aku pon 
bukan nak bangga-2 kan skolah smkbt2 . tapi , aku cume nak satu skolah 
ng dye . Ta' satu kelas pon x pe r . arrgghh , dh lah gurl toe comel ,
cntik . argghh ! aku x nak ! xnak ! dy pon same , spe soe pandai sgad ?
eh , hehehe  . ap seyh ! hahaha , alah ! x nak ! isshh , macam mne
lah aku nnti kat smkbt1 ? tanpa bff akuh , tnpe dye ? ouhh , urmm .. susah sungguh
hurmm . kawan aku pon x pasti agy skolah smkbt1 , tapi dy kate
dy nk skolah situ  , harap-2 lah kawan aku satu skolah ng aku , kalau x !
aku gantung dye ! bhahaha , yelahkan . aku dh r x de kawan kt sane ,
kate mk aku , x pe , kat sne kau boleh kawan ngn budak-2 yg pandai ,
tapi ! aggrrhh ! aku pening , sedih thu x . dh r gurl toe ! argghh ! untunglah
jdi gurl toe , untung sangat-2 ! pkwe dy pon hensem , untunglah .
aaaaahhhhhh ! ap niyh ? hurmm ! aku rindu kat kengkawan aku !
arrgghh ! nnti aku dh x leyh gedik-2 agy . hahaha , thu pon ! nnti , aku
x leyh nak gelak kuat-2 . semuanyer dh x leyh ! erghhh ! blom agy pasal buli-2
kat skolah . hurmm ! xnak lah ! aku pikir dy toe dpt 3A je , rupenye , 4A .
same ngn gurl toe , arghh !!! hurmm , mmg lah skunk niyh dyorg blom kawan .
atau berkawan di facebook , mesti nnti dh kawan ! argghh !! aku thu , aku xcntik
mcm gurl toe , gurl toe  mmg cntik . aku x tipu . cntik dri aku ! dan aku x cntik 
mcm gurl comel toe , nasib baik aku kenal gurl toe awl-2 , kalau bawu kenal ,
hurrmm , nntthhlahh  , korang rase aku nieyh cntik x ? heheh , ap seyh ! hurrmm . ^^
wokeyh lah . cerite bnyak-2 pon buad skit aty aku je . hurmm ! papai :) senyum 
selalu wokeyh . AKU CANTIK TAK ? hahaha ! :P

Labels:





/