I LOVE YOU









Kisah kawan yang tidak terlalu rapat .. tapi .. kami kawan =='
Friday, 28 October 2011 | Friday, October 28, 2011 | 0 comments

Assalamualaikum semua . Sehat ? hehe . sje je tnye .
kalo yg sakit tOe , cpt2 lah makan ubat , nnti kan makin trOk mcm mne ?
spe yg ssh ? aku ? haha . aku x bersalah dlm hal ni ok !
Aku ade cite sorang dak perempuan nih ,
die ni x rapat sgat lah ngn kite org ,
sbb dy ade kawan2 dy sendiri , urm .. aku pOn x thu r, nape aku x ske
ngn sorang dax perempuan tOe ! Bukan aku benci dy . Bukan aku x nak kawan ngn
dy , tapi ,, aku rase sakit hati bile mule2 lagi dy dh cri pasal ngn geng
kite org , tahu2 je lah , geng kite org mcm mne , nuckal2 sikit .
pastu dy , tOe ske mngadu . aku xske kalo perempuan ske
mngadu . sbb BAJET dy tOe bagOs sgt . Mcm 
nnti kalO aku g thu cikgu , aku nnti jdi ank murid cikgu yg
FAMILIAR konon nyer . Pliss r  . aku x ske thu x !
Bukan aku nak kutOk2 dy , tapi , aku just x ske ngn perangai dy tOe ,
yg BAJET bagOs ! Aku tahu . ramai dax lain x ske nun dy ,
sbb perangai dy atau lain2 .. kite org malas je ann nak
layan peragai dy yg ... dh lame kite org cukup sbar .
To someone : Pliss weyh , tkor peragai ko tOe !
kite orang dh lame dh sbar ngn ko !
kite org baik je ngn ko . ambil berat pasal ko,
tapi , aku x thu lah ann . Hurrmm . Sorry r kalo aku terlepas tulis pape 
pasal ko . aku mintak maaff , kali ni ,aku harap lepas ko bce . ko berubah
dn kite boleh jdi kawan mcm gmbr dkt bawah nih  ....







Labels:

Gambar2 Kat Prime City Hotel , Kluang ^^
Saturday, 15 October 2011 | Saturday, October 15, 2011 | 0 comments








Haha ! Ni aku , Comel Tak ? tak comel dah ..:PP.
Dekat sekolah ade buat makan2 dkt Prime City Hotel ,Kluang ,,
Aku amek gmbr mcm akuh punye hp je . Haha ! Aku tahu korang nak nengok
gmbr yg lain kan ,, hahaha ! Jap ok ! Uke2! dah siap ! Nengok lah nih 
gmbr kite org dkt Prime City Hotel ! Hehe .






Haha ! Datin2 ! Comel kawan2 aku nih,,
Mcm akuh ,, Heheh . ^^










Sempat dax2 ni amek gmbr kat dalam tandas ,,
Hahaha ! Pape pon , korang ttap comel !



Haha ! Kiteorang ! Sofea 2 ,, Haisshh ! Haha .
Aku suke gmbr yg nih ! Comel ,,




Fatin Nazeeha , Arteeqa , Liyana  , makanan
dan air ,, haha .. ^^




Sweet tak ? Tak sweet dah :PP
Haha ! Nih bwu kite org , 
Fatimah Razak , Fatima Masri ( aku ^^) , Liyana , Arteeqa
Ngn Alia ,, Huhu,, Kami Kawan :))
Jangan Jelez ! Heheh . :))



Nak Nengok gmbar lagi . Urm . kalao nak nengok dkt Facebook lah
Add dulu , And Then Korang leyh nengok kat album aku .
nengok lah sepuas puas nyer . Heheh . Jgn lupe add aku kat Facebook.
Aku tunggu Ok ! :)))


Jom Kenal2
Tuesday, 11 October 2011 | Tuesday, October 11, 2011 | 1 comments

Hai semua, hehe . aku sebanarnyer x geti nak edit blog aku nih ,,
tapi.. lame klamaan , boleh lah edit just sikit2 jerk ....pergghh ! nantok gile seyh..
sbb tdi dkt skolah ade latihan bola jaring tahun 6 , semua tahun
6 kene masuk . Kalau penat , menang tak pe ,, ni tak 13-3 seyh ! Pergghh ! kite orang ok lagi
dari kumpulan sape tah 18-0 . Urm ,,layan je lah .. mne x ye
bdk2 nyer tinggi2 lawan budak comel2 mcm aku . Hehe :))) Nasib baik kumpulan
kite orang tak lawan ngn kumpulan Effa . Aku nax tunjuk kan gmbr BFF aku . Hehe
Negok jom ! 


Off coz lah aku dulu ^^ Fatima Az Zahra Binti Masri.
tahu2 je lah perangai aku mcm mne. Malas je aku nax ckp. Hehe..



Yg Kedua , 




Name dy Nurul Liyana Binti Tumirin .
Kalau korang nak tahu yang pakai bju wrne
merah toe lah ketua grOup kite org ,,
kite org selalu panggil dy lOly . Sbb mase toe ade org
tulis dkt buku dy loly . pastu kite org terus panggil dy lOly. Hehe ^^


Yg Ketiga Pulax ,,




Name dy Fatimah Azzahra Binti Razak Name kite org seakan same
je. Urm . Dak ni pandai Math kat dlm group nih dgn Alia Diana . Hehe ^^.


Yg Keempat plx




Nur Alia Diana Binti Nor Azimi . Urm. bdx nih lah yg aku cite tdi..
dy nih lah yg cdg name group kite org,, urm . Tak leh g thu lah name group nye ape.
Hehe .

Yang Terakhir 



Nor Arteeqa Idayu Binti Mohd Tarmizi .Dy ni kekadang klkr sikit
nnthh pape je . yang klkar nyer dy main bola jaring
dpt siap terduduk. Smart gile seyh ! Terbaikk lah .



Ni lah gmbr2 kite org . Urm . Harap2 Kite org dpt bersame lagi
time menengah , Aku harap diorng ak lupe kan group nih..
Dan semua kenangan pahit manis bersame. 
^^ :))





/