I LOVE YOU









UK1 :D
Monday, 5 March 2012 | Monday, March 05, 2012 | 0 comments


Lalala ! HAHAr ! suke aku ary ni . HAHAr . suke-II ! ap seyh ! esok nak perikse pon leh suke-II agy eh ? HAHAr , <----- budak ta btol . btol ta ? -,- erkk . hehe . firtsly aku nak g thu korang . sok aku ade perikse . subjek ape pon aku ta tahu . ap seyh aku ni -,- p , jap g aku nak g studyhard . kate cikgu soalan-II nyer senang-II so . aku nak study biar dpt A++++  hohoho . sec , tdi aku bukak  Facebokk auww . pastoe ade sorang mamat ni dye chat aku . firts time dye chat aku , aku ta layan . abes toe aku kan budak baek sgatt . aku reply r . smpai lhaa aku tnye stay mne ni ? pastoe mamat toe dye ckap kat bt . dye kate dye skolha kat smkbt1 . satu sch . pastoe aku cakap yeke ? kelas ape ? pastoe dye jawab kelas 1________ series mmg aku ta kenal dye spe . aku nengok nme dye kat fb  **** A___ . pastoe dye kate dye kenal  kawan aku . HAHAr . aku ape agy . tdi pagi . mse kat kelas aku tros tnye kawan aku . kenal ta mamat _______ ni . pastoe dye kate kenal sgatt ! HAHAr . terbaikk ! pastoe aku ckap r ngn dye nnti tunjukkan aku yg mne satu eh bdaknyer . HAHAr , aku xcited nak nengk mke dye yg mnee satu . pastoe , time rehat kawan aku pon tunjukkan mamatnyer .time toe , kawan aku yg agy sorang tgh berbual ngn dye  HAHAr . ensem doe :D  bole lhaa . p aku rse ensem agy si dye kot . HAHAr . ap seyh . Shutttttt ! lau dh thu mamat nyer spe . diam je kayy ! bg yg ta tahu dok diam-II . :) nasib baek lha kaw ta tahu . :D . HAHAr ! third , aku tgah berbual-II dgan kawan aku . pastoe kate kawan aku si dye toe ramai peminat . HAHAr ! ingat kaw sorang ? lantak kaw lhaa ! kaw nak suke spe . HAHAr , marah ni . @.@ . fourth , mamat toe chat aku agy . pastoe , aku ckap r aku gedik ta kat skolah ? pastoe dye ckap ta de lahh .p , aku dpt rse ade budak kate aku gedik . tol ta ? :D pastoe . dye ade ckp auww . dye ckap cmni aku rse kaw lgi cntik dri ex dye . HAHAr . bangang je ann !  ta leyh bla doe aku ! CANTIK ? HAHAr lawak sgaatt ! aku ta cntik mne ahh . aku biase-II je . heyy . lawak tol mamat ni . -,- hehe . untunglhaa si dye toe ramai peminat . untugglhaa kaw ! untugglahh ! aku tgh gram ni . lau aku dpt tahu spe minah-II yg ske kat kaw . siap r minah-II ue . nengok je ap yg aku nak buat kat korang . HAHA :D . k , lhaa . aku rse aku tulis ni bnyk pade mngumpat kan ? HAHAr ! ap lha nak jdi . esok nak perikse ta study pon . tunggu malam bru nak study . HAHAr ! smartt ann ? :D aku lah pelajar terbaikk ! resultt pon terbaikk r :D . k . lahh . bebel je dri tdi . papai :D study kayy bgi sesiape yg perikse sok ! caiiyokk :D




/