I LOVE YOU









skolah . ;)
Sunday, 5 February 2012 | Sunday, February 05, 2012 | 0 comments

Gerrr ! geram lak aku . jahat gile seyh . block aku dri fren dye , pastoe , block kawan aku . kaw dh knp ? heyy . lau gram nn aku face to face lah . hehe . bajet lak aku . kate x ske . tpi mnyebok . hehe . korang mesti tertanye-II ann , spe lah yg fatima mksudkan ni . hehe . itu secret lah . kalau g thu tu  bkan secret nme nye . tpi . bukan pasal sis toe lah . pasal someone ni . hehee . adoo . dh mula lah toe . --' hehe . hah ! korang , sorry sesangat coz dh lme x update blog ni . mkumlah . nnth knp nnthh malas je nak type kt blog ni . kekadang tulis dh nak separuh dh malas nk smbung . hehe . pmalas an ? HAHA . lntk kaw lah nk ckp pe . hermm . semlam kan maulidur rasul kan ? hehe , Salam Maulidur Rasul dri fatima keyss . smlam x sempat nak gthu sbb smlam blik kmpong . hwehwehwe .  Hah . cuti 3 ary pon ade keje skoll gk  . heyy ! kan kene gnti . bkan x gnti . apee lahh ! HAHA . ap lagi eak ? sebenarnyer bnyak sgat nak tulis . tpi . thu-II je lah . urmm . HAH ! teringat plak pasal skoll . HAHA, fatima dpt rumah sukan LEKIR iaitu HIJAU . HAHA . terbaikkk lahh . HAHA . walaupun kat situ x ramai kawan yg fatima kenal , tpi . dk-II ni semua sporting-II . hee . x sombong-II pon's . ;) HAH , LEKIR ! yaa ! hehe . fatima dpt jdi AJK rumah sukan . ade sorang kakak form2 cdangkan . sbnarnyer fatima mmg x nak sesangat jdi AJK rumah sukan . x thu lah np . malas nak jdi AJK-II ni . fatima lebih ske jdi biase-II je . sme gak mcm unit uniform ke unifom hah ? hehe . layan je lah .  hurmm . fatima dpat jdi PANDU PUTRI RENJER gitu . HAHA ,  Kak Anis yg cdgkan jdi AJK . HAHA , pape pon , dgan berat aty . terime je lah . thankss buat kak aniss yg cute miut toe  ngn kakak form 2 yg comel toe keyss . thankss u very much . hehe .. hehe , to fren lame fatima lau fatima mcm x rapat ngn korang terutame skali buat fren fatima yg satu skoll ngn fatima , bukan fatima sombong or lupe kawan's keyss . bukan ! fatima lagi x nak lupe kan kan korang . coz korang lah fren fatima yg baik . sorry sgat-II lau fatima ade berperangai mcm toe . lagipon , fatimah razak , teeka wif siti kan kelas hmpir-II mksudnyer dkt-II lah kan . snang nak g kantin . kntin dkat . lau fatima , sebalik nyer . sebelah kelas fatima kelas dk form 2 . nak g kantin jauh skali . terpakse sbar je . lau korang , leyh tunggu-II coz klas dkt-II , fatima ? mcm mne nak tunggu . kelas jauh terpencil sne . hehe . okeyss . ap agy ? haha . ;-) HAH ! dk kelas fatima tinggal 28 je . 4 org yg dh pindah . 3 perempuan  , sorang laki . so , dk pompan klas fatima mkin berkurang , dh jdi 12 . dk laki 16 . hermm . dk kelas fatima pon sporting-II gk . dyeorng jenis ramah lah kan . so , best lh  dpt kawan ngn dyeorng . dk perempuan semua dh mcm 1 geng best fren lak . sgat best ! okeys lah . firts-II mmg lah . hehe .. k , lha , bnyak sgat aku tulis , dh lah nak mkan jambu :P hehe . papai :)




/