I LOVE YOU









Pendaftaran :)
Sunday, 1 January 2012 | Sunday, January 01, 2012 | 0 comments


Heyyy , hehe :) Adoooiii , penat lah pulak , nak tdo lahh . hehe . xpe , fatima habiskan dulu tilte nieyhh okeyyh .
Huurrm , pendaftran , yayaya ! tdi fatima pergi pendaftran . penad gilew kott , bukan men lame agyy . hehe ,
heyyy ! nak je aku lempang facebook nieyhh , internet lembab gilew . ap pon x bolee lahh ! heeyy ! time
bukk inbox je bele , mcm .. heyy ! x pe-II . hehe , argghhh penat lah korang's , heyy . fatima nak cite nieyhh .
dkat skola sne , ramai kawan's . tapi blom kenal-II agy , insyaAllah , kalau ade mase fatima akn jadi
bff ngn dyeorng . hehee :) adooii , mate fatima dh x leyh than agy lah kawan's ,Heyy korang's , fatima blom ucapkan happy new year agy kan ? hehe , happy new year buat korang's , semalam dh tulis dah , terlupa nak publish post lakk . heyy . penat nieyhh . hehehe Adooii penat sgat nieyyhh  . k , lahh . fatima nak tdo . penat + nantok . heyy ! hehe , k , lah kawan's . bubyyee ! <3




/