I LOVE YOU









AGGRRRHHH !
Monday, 5 December 2011 | Monday, December 05, 2011 | 0 comments

Assalamualaikum , AGGRRHHH ! tension akuh skrang nieyyh ,
tadi aku dh tulis hampir separuh pastu adik aku padam  ARRRGGHH ! AAGGRRHH !
aku geram nieyyyhh , dh lah bibir aku dh mcm justin bieber ARRGGHH ! Tebal
korang thu x ? Haiiissshh ! Ni punce disebab kan aku mkan MILO mak aku ! ARRGGHH !
Ni lah balasanyer, Mak akau kate jgan mkan MILO , MILO toe panas ,tapi , 
aku kan jenis budak yg degil ,, soo , aku pon mkan lah dgan sedap gilew
kot ! 2 sudu besar aku mkan ! Hahaha , Pastoe , pagi toe ,, aku bgon , jap g nengok
cermin ,,, pergghh ! ape pulak dkat bibir aku nieyyh , aku try tnye kakak aku np 
ngn bibir aku nieyyyh ? ade ape ? kate akk aku mkan x cuci mulot , pastoe , aku diam je
,, malam toe , aku tnye mk aku , cm nieyyhhh , mk ,,cbe nengok bibir nieyyhh , mak aku nengok
mak aku kate , HAH ! PADAN MUKE kau ! tulahh , spe soe mkan milo lagi , org ckap DEGIL .
Pastoe , Aku ckap ngn mk aku , cm nieyyh , ala, xkan lah mkan MILO boleh jdi mcm nieyhh .
Pastoe , mk aku jawab larh ,  Yelah , MILO kan panas , sbb tulah aku selalu kene mati ikan
kekadang kene dkat mulutt , kekadang dkat lidah , OIIII ! sakit gilew korang thux .
Hurmm, pastoe , pagi tdi aku bgon ! FULAMAKK ! Sebijik bibir aku dh mcam justin bieber .
Gilew gua kate ! Ap lah nak jdi dgan bibir aku nieyyh ? kecik-2 agy dh bibir tebal , Hahaha ,
Eh ! Sorry kalau yg terase , bkan nak kutok-2 . Sorry wokeyhhh , Ok kite balik
pade cerita tadi , Urmm , korang , korang rase ade ubat x nak sembuhkan bibir aku nieyyhh ?
makin lame mkin besar thu x, tak thu larhh esok mkin besr atau mkin sehat ,
Harap-2 mkan sehat lah , amiin ! Hah korang ? Busy kew ? Kalau busy ,
jgan busykan . Hehe , Korang ,, boring x ? urmm , x payah ckap kat aku , jawapan aku
2kali gnde boring dari korang . Aku x sabr nak mcok skolah menengah  nnti , aku nak
nengok suasana kat sane macam mne , Harap-2 budak-2 menengah kat sane pon wokeyyyh-2
jgak , Hehe , Kekadang budak pompan bdak menegah yg BAJET (jgan terase wokeyyh
nieyhh contoh je)  x ske kalau ade bdak baru masuk kat skolah dye , Disebabkan nnti 
pakwe dye pergi couple ngn bdak bwu toe , Hahah , aku thu ,,, korang pon xnk pakwe korang
couple ngn budak baru kan ? Haha , Aku thu beb ! Sorry kalau aku jiwang ..Hahaha ! Tapii 
yg penting sekali , jagan r terase , Aku tak cite pasal korang , (dak menengah) aku cume sje-2 je
Hehe ,Urmm , np DYE dh lame x on9 hah ? Urrmm ! GERAM seyhh dgan dye nieyyhh ,
nAk je aku tumbuk , Hahaha  , :) wokeyyh , lah nnti kalau lebihh-2 nnti kantoi , mcm arytoe ,
Hahaha ,, lainkali kite cerite pasal DYE dan orang yg SS ngn DYE wokeyyh , Bubye ! Hehehe :')

Labels: ,





/