I LOVE YOU









Dya ? ♥
Wednesday, 25 January 2012 | Wednesday, January 25, 2012 | 0 comments



Haii , hehe . DRAMA MALAM-II ! yaa ! fatima tgh buat drama malam-II nieyh . hehe .xdelahh .
Sorry sgat-II sbb x ucap SELAMAT TAHUN BARU CINA kat korang . fatima x dpt nak
ucap sbb fatima pon smbot gkk . HAHA . ap seyhh . xdelah . family fatima ade buat family day dkt uma
atok n dkt tanjung leman . yeahh ! terbaikk gitu . HAHA . ;) Heyy , nampak x perbezaan blog fatima ?
HAHA , berubahkan ? yeahh ! ptg tdi fatima bkan main bersungguh-II lgi tok edit blog . hnye stkat ini
je yg mmpu . hehe .. semua fatima gne toturial kak lyssa . Thankss kak lyssa ! kalau korang nak edit
blog ke ape ke , korang tkan ni ----> http://www.lyssasecret.com/ hah , ni website kat lyssa . jgan lpe
tok follow keyhh . Hehe . adoo , mamat nii mmg lahh . time aku online tunggu kaw online kaw off ea .
dh lah x sllu on ! heyy ! dh lah lme x jumpe dye hehe . laaa , ade org jeles kew ? hehe , xdekan ? kalau
jeles tutup mke . hehe . xdelahh . just jokee ;) hurrmm , cm biase lahh ! keje skolaahh ! heyy ! mcm nak 
cmpak je kat lautt biar ikan paus yg buat . hehe . bnyakk kott .Hahaha ,,hurrmm , asyik ketwe je aku .
hehe .. ;) HAh ! sis mse toe , alah ! siss yg mse toe buli fatima toe ,, ingt x ? heyy . kalau x ingt
g bce entri ni http://budakcomotpunyablog.blogspot.com/2012/01/kaw-yg-slah-nak-ckap-aku-lak.html .
Hah , nak thu npe ngn sis toe ? HAHA , sje je nak crik pasal ngn sis toe mlm-II nie . biar dya btuk-II
x leyh tdo . HAHA , ;) jahatnyer aku . hehe , xdelahh . fatima dh jmpe dh fb sis toe skrng . bkan main
cntikk lagii sis toe punye rambutt ! karaat sioott . aku pon xde n aku pon x ingin lgsung rmbut karat gitu .
hehe . mnyemakk je ! HAHA . pastoe , sis toe siap pakai bulu mate palsu agy . HAHA , cntikk sgt lah 
toe sis ooii ! cntikk lahh sggttt ! pliisss lahh. nnthhh lah kan , rse mcm geli je kalau nengok fb dyee . nsib
bek x fren ngn dye kat fb . hehe . ;) . perlukee buat mkee mcm toe . HAHA .. dh lahkan . fatima
ni ske sgatt ngate org , diri sndiri x nengok . hehe . fatima ske kalau bab-II mcm ni . nombor 1 beb ! kaw ade? xdekan ? HAHA ! :P . k , lahh . fatima nak off . dh mlam . papaii ! selamat malam stalker ;)





/