I LOVE YOU









Kaw yg slah , nak ckap aku lak . --'
Tuesday, 17 January 2012 | Tuesday, January 17, 2012 | 0 comments


HAH ! Heheeee , erkkk . --' x puas aty lahh ,,, smpai skrang kot's . ap lah sis toe , dh-II lahh toe ,,
aku dh ade bukti lah siss oiii . xpayah nak tuduh-II aku , tak baikk sis , tak baik ! buat dose je -,- lau nak
bukti leyhh gk fatima tunjuk kan , no problem lah doeee ! gua x kesah ! kan dh terkeluar ayat maniss
fatima toe , HAHA :D . xpe-II , maybe sis toe dye nak bengang kan diri dya sndiri kat blog fatima kan ? HAHA
lntakk kaw lah sis , bole je fatima tok tolong . chill je beb ! ;D . HAHA ! pandai gile sis toe ! 
siap panggil aku lagi , lnntakk kaw lah sis , aku ckap ngn kaw baik-II , kaw balas mcm taikkk . 
HAHA :D . susah kalau ade sis yg baikk gilee ! (lawannyer) . susah gile ! dya thu dya selfish .
pentingkan diri sndiri . aptb lah doee ! ~ HAHA , jgan pasan lah pde para pmbce , fatima x cite pon 
pasal korang kt skolah ni , tpi kt skolah london sne nyer . HAHA -,-' . urrmm , fatima rse macam
sis toe nak je fatima tunjukkan bukti kat dlam blog ni . HAHA , okeyss sis . jap ea fatima uploaddulu , nnti bru lah kite thu , spe yg SOUND dulu okeysss . don't worry sis ! :D





HAHA ! dh bce kan ? xnmpak ? HAHA , dh x lame dh toe . hehe . xde lah . kalau x nmpak , korang
klik je gmbr toe atau tkan Ctrl + F , nnti dye jdi besar okeyss . sebenaryer mesej ni dh lme , fatima
sje je upload bnde alah ni , sbgai bukti untuk sis toe . dya x puas aty , dya ingtkan fatima yg SOUND
dya dulu , tak de mse lah sis ! NO TIME okeyss ! bnyakk lagi kerje yg fatima perlu buat . bkan nak
layan sis sorang je . PAHAM ? -,- kalau x paham jgakk , mmg dh x lme la toe . hihi , just joking .
bgi korang , pde pndapt para pmbce mesti dlm aty ckap cmni kan ' apekebende perempuan ni 
meroyan  ' HAHA , lntakk kaw lahh . aku tgh pedapp ni . HEHE  , atototo . jgan
lah amek atyy , jgan smpai jdi sis toe , nak buli-II adekk yg comel-II ni . HAHA , ap seyh ~
k , lah . lantakk korang lah nak paham ke x nak . kalau x paham , paham-II kan lah yee . 
fatima nak oudd dulu niii . keje skolh tiap-II ary ade . xprnah miss . so , fatima pon x pernah miss 
tok buat kerja skoll . HAHA , tol ke -,-' hehe . ;D . pape je lah . papaii . :)







/