I LOVE YOU









Erghh ! takotnyer xD
Monday, 26 March 2012 | Monday, March 26, 2012 | 0 comments


Helllo all's , haha . aku dh lame ta update blog ni eak ? HAHAr xD . sorry lhaa . aku busy r . aku ade latihn kawad kaki . sbb toe dh lame ta mengupdate blog aku nieyh . paling pon aku bukk facebook . HAHAr . ta tahu nape aku rase mcm ta best je kalau 1 ary ta bkk fb  . rse mcm erghh ! rse mcm ssh je nak contact dgan kawan-II aku . hehe xD . 'ERRGHH ! TAKOT ?' op coz lhaa . aku tkot coz perlawanan kawad kaki ary rabu ni kot lawan  . gile r . aku tkot gile . erm . aku ta suke kalau part hentak kaki wif sebot slogan  toe . erghh -,- aku rase mcm ta nak je buat bnde toe . p , kene wat gak . nasib-II . erm . tdi dk-II form 1 ade ujian segak xD HAHAr . berat aku turun 2 kilo je -,- erghh ! gram nyer aku ! aku dh gmok lhaa . erm , ta nak-II ! toe lhaa . skrang ni aku kuat mkan lha ~ mkan toe , mkan ni .erghh ! aku ta nak jdi gmok ! nnti org ejek ! ta nak ! p , mmg kenyataan ye . arghh ! ap seyh aku ni -,-' . ermm . yaa ! aku ta suke lhaa ! dak kelas aku slalu merepek pasal aku . erghh !! ta suke tol -,- merepek  ,  meroyan mcm ta de keje lain je kan . lau aku je , merepek !. lau org lain ta de mrepek lak . HAHA xD mnjawab eh aku . HAHAr ! kawan aku r ni ! kan aku da terikot-ikot menjawab . haissh . HAHAr . ermm . aku , zuraini ngn alia kite org selalu bebel  .  mklumlha gegurl ngn , HAHAr xD agk lhaa . p , yg paling ketare aku ngn zuraini lha . dyea suke ejek aku . dn ske merepk . erghh ! kekadang tension gk kat dyea . HAHAr xD p , dyea best . n kelas aku lha , kelas yg pling bising sekali dri kelas lain . series lha ! aku ta bohong . semua ckap mesti kene ckap kuat-II . termasok lha aku . aku kan geeegurrlldik . biase r ann xD . n kelas kiteorg r kelas yg terbersih . HAHAr , bersih ke ? haha , apseyh aku ! bersih lha gak . nengok r spe yg selalu sapu . xD . HAHAr  , p kelas kite org jahat sikit . lau dk pompan klas kiteorng suke pulau-II kn org . HAHAr ! baek ta weyh ? HAHAr ! ade lhaa sorang dk pompan klas aku ni . ramai dk ta suke kat dyea . bkan kiteorng je . 1 skolha aku rase ta suke kat dyea . -,- apseyh aku . jahat nyer ! ta sngke aku dh jahat eak ? haha . xD kite org selalu pulau kan dyea . p , bkan selalu lhaa . kadang-II je . agk-II lau dh furious sgatt dgn dyea . mule lha kite org pulau kan dyea . HAHAr . jahat nyer aku xD . erghh .. aku masih ta leh lupe r mase ujian segak tdi . macm-II perangai dk klas aku , ngn dk klas 1 D . HAHAr . nnthh lha eak . kekadang aku tension je lau kene combine kan kelas . aku rase mcm ta suke lhaa . dh lha kelas aku dh mcm berok bising dyea . lau combine ngn dak-II kelas yg satu kepale . urmm . aku rse mcm stoopp lhaa ! nnthh aku rase ta suke . lagipon , aku ta suke lau nengok lelaki . contoh lha , lau dak laki kt sblh aku ke atau kat mne-II . aku takkan nengok dak laki toe . kecuali lhaa . lau terpakse n lau org toe maybe aku dh kenal dyea . kekadang pandang sekali je . pastoe tros pndang dk pompan . toe je . nak buat pe pandang dyeoran  buat bngang aku je -,- p , sesetengah gegurl kan suke nengok lelaki kan . coz nak nengok dye punye boboy gitu . haha xD lau aku . ergh , lagi-II lau bdak toe kurang rapat dgan aku . erm , lagi lhaa . ta pndng ta . erm . aku ni bebel je dri tdi . nnthh ade homework ke ta . haisshh . ap seyh . homework pon ta tahu ade ke ta -,- erm  . yg pnting . aku ta suke bljar geografi . coz aku lmah subjek toe . HAHAr . kayy lhaa . pnjang sgatt aku rase . enjoy dgan lagu bru najwa latif - kosong .jangan lupe repeat balek ehh .  HAHAr xD . 




/