I LOVE YOU









Cuti 2 minggu :)
Monday, 28 May 2012 | Monday, May 28, 2012 | 0 comments



haii . hohoho kayyy-II cuti 2 minggu yg mmbosankan kayy . even , g jejalan pon , aku ttp ta eppy coz aku nak skolhaa ! erghh ! haha . lawak bgi korang , sedih bgi aku . y ? yaa ! sbb ta best kalau cutii . mmg aku ta suke cuti lame-II ni , aku suke cuti 2 , 3 ary gitu je . aku mmg ta suke cuti lame-II . nnty aku pikir kan kengkawan aku . ermm :( hah guyss ! ade bdak bru .. pengganti bdak korea aku tu . HAHAr ! bkan bf kayy bukann kayy  . mane aku nak cmpak bf aku yg comel tu . haha :) kayy dah-II . balek pade bdak bru tu . act , dyea bukan baru msuk skolha , p dyea lagi lame dok kt skolha tu , just budak bru bgi aku . yaaa ! pengganti bdak korea :) haha , dn aku gelarkan dyea sbagai capital M

Hahaa ! y aku panggil dyea budak M ? coz mke dyea mcm marvin dalam nada cinta tu doee . ensem gilee . haha , bagi aku lha . hohoho sejibik mke dyea mcm ni



ensem kan guys ? haha . aku dh kate dahh ! bdak M mke dyea sme mcm mke marvin niee . aku pon ta tahu spe nme bdak tu . aku pnggil dyea marvin . Hahaa . series . aku gelak tak henti-II nengok mke dyeorang hampir same . p , ensem lagi marvin yg sebenar ni dri bdak M tu . haha :) series lawak :) okayy-II , aku ta leh ckap bnyak-II ttg bdak M or marvin . nnty ta pasal-II aku kene mrah dgan pkwe aku . haha . k papai thanks reading :)

Promote ;D
Friday, 11 May 2012 | Friday, May 11, 2012 | 0 comments



oitt . hohoho . nnth knpe setiap ary jumaat je aku eppy yg lain mcm . ermm , pelik doe . huhuhu . hah , actually aku nak promote satu cite kat korang ni . hehehe . cerite ni




FRIDAY I'M IN LOVE . hohoho . sweet doe cite tuu . nengok lhaa . cite ni pon kawan aku tolong promote kan kat aku . haha , kalau ta bkan aku thu pon . cite ni setiap ary khamis kol 8.3o mlm kat tv9 . hehe , series sweet . cite dyea , setiap ary jumaat je mesti dyea jatuh cinte , n setiap ary khamis bile dyea nak ckap dkt pompan tu na jdikan pompan tu gf dyea je mesti heartbroken . hoho , alahh , aku cite ta best . korang g lhaa nengok sndri .  sweet coz ade AIMAN HAKIM RIDZA . ohh . ensem  gile dyea :D hohoho ~ erm , aku nak cite sikit je pasal skolhaa . hohoho ~ dah mule dahh :D tdi , kiteorg ade gotong royong bersihkan surau sekolhaa . dk klas aku jee . pastu , kite org kan suke brgurau . dh gurau-II ade plakk someone pompan ni ta puas aty . hoho . aku rse rmai dk ta ske ngn dyeaa . hah , pastu .. debat lhaa kjaap si boncet dgan pompan tu . pastu , ade kawan aku sorang ni back up boncet . hoho . mne ta bngang ann pompan tu . ta de spe back up dyea . hohoho . yg aku dok tercengang nengok dyeorng berdebat . hoho . pastu mse nak balek , aku dgan kawan aku ain bru lpas beli air . pastu pompan tu tego kiteorg , aku ketawe ta henti-II dgan kawan aku . mcm ta de  pape lak yg berlaku dkt  surau tadii . haha . ap seyh ~ aku dh mule merepek . k , baiii thankss reading :D
Jeles ;D
Sunday, 6 May 2012 | Sunday, May 06, 2012 | 0 comments






Haii readers ! haha .  series ! aku malas gile nak update blog  . haha . pemalas gile kan pompan ni -,- hehe :D . okayy-II , kite tros kpde cite kite hari ni kayy yg berkenaan ttg jeles . hoho . aku rse normal kot lau seseorang perempuan jeles dkt someone lelaki rite ? hohoho . mcm korang ta pnah jeles pulok . itu korang , ni aku . hohoho . lau aku dh jeles jgn ckp lhaa ann . mesti diluar imagination korang . hohoho . mcm mne toe ? mcm toe lhaa ~ hohoho . actually , aku bukan tgh jeles . p , tgh grm tmbh mengedik dgn pakwe aku . hohoho . aku tunggu dyea online . p , dyea ta online . grr . haha . gedikkan aku ? hohoho . d sbbkan dyea ta online je kott's aku dh gram kat dyea . hohoho . aku rase mcm ta best lau 1 hari aku ta chat ngn dyeaa . even , bende yg aku chat gn dyea ayt yg berulang , aku still nak chat ngn dyea tiap-II ary . hohoho . rase tenang je . hoho . p , ta tahu lhaa lau pakwe aku yg sengal toe rse mcm toe gk kan . hoho . sedap-II je aku panggil pakwe aku sengal kan  . hehe . toe lhaa ! spe soe ta online ? ggrr ! penat thu ta aku tunggu kaw online . hohoho . sorry awokk ;D melebih sudahh . okayy lha awokk . sudahh cukupp sudaahh sye cite pasal awokk . ta leh cite lebih-II . nnti ade orng ta puas aty lak . hohoho . biase lhaa manusia rite . papaii u all :D thankss reading :D

 








Ice cream :)
Friday, 13 April 2012 | Friday, April 13, 2012 | 0 comments


Oitt . HAHar xD rindu aku ta ? rindu ta ? mesti rindu kan . HAHar xD pasan je aku . erkk . sorry lha  . dh lame ta update rite ? aku demam doe . heee . sian ta ? sian kan ? hehe -,-' hurrmm , yaa ! aku teringin hehehe :') . aku teringin nak makan ice cream wif capital A  . HAHAr xD teringin doe :') sweet gitu . HAhar xD sweet kan ? p , aku rase toe cume angan-II aku je kot , hehe . nnthh nape aku tetibe je nak mkan ice cream ngn dyea . mimpi ap nnthh aku . hehe . ni mesti kes nengok cite cornetto inikah cinta ni  hehe ;') sweet cite toe :) aku suke . sbb toe aku teringin nak makn ice cream ngn dyea . hehe :) erkk , sbnyer aku bnyak gile nak cite kat blog ni . abestoe , jap g aku kene siap-II untuk latihan kawad kaki . hehe :) hah , mase toe kan kiteorg ade lawan perigkat sekolha rite ? hehe ;') pandu putri dpt ranking 1st kott hehe :') p , aku kesal gk  coz aku ade wat salah . erkk . mne ta eppy ann . pastoe , kiteorg kene lawan peringkat daerah kat kulai hehe :') sbb toe lhaa ptg ni ade latihan kawad kaki . even sakit aku blom sehat agy . aku ttp nak berkawad kaki . hehe :') lagipon , law dok uma bosan gile rite ? capital A ♥ aku pon dpt pergi peringkat daerah . hehehe . apyy lhaa ann . sweet ta kiteorng ? HAHAr xD shuttt :') nnti kantoi mantoi lak :) erkkk . tpi , kekadang kan dyea toe buat aku saket aty gk . p , dyea sweet :') aku suke :) sakit aku toe leh hilang coz sweet dyea . HAHAr xD jiwang nmpak -,- errkk . saket perot lhaa . aku lom mkan ubat agy ni . hehe :) bdak degil lha katekan . hehe . k , lhaa . malas lhaa update bnyak-II . now . i must prepare myself untuk nak jumpe dyea . oppphsss ! kawad kaki . hehe :') ap pon ta bole lhaa ~ gurau je kotttt . ta de mkne nyer aku nak jumpe dyea . dh lame ta nmpak adelhaa ~ erkk . sedihh ni . hehe . ta de lhaa . k . papai .

Saje-saje ;D
Tuesday, 27 March 2012 | Tuesday, March 27, 2012 | 0 comments


oitt , HAHAr , erghh ! susah lhaa cmni -,- esok dh lawan kawad kaki . aku mule lhaa ta senang duduk . ergh . tkot r aku . aku tkot dyeorang boo ~ erghh . mulelhaa aku ketawe nnti . n ,  aku tkot aku lpe step . ermm . lagi satu barang-II kawad pon lom lengkap agy . kasot aku ta de . ta kan nak beli kasot untuk pakai 1 ary je -,- erghh ! mkin pening lha pale aku cmni -,- erm , lau gne kasot putih ta pe lha . ni gne ksot itam , pastoe kene bertali . ohh noo ! where am i should be looking ? erghh , aku dh ta de time dh . mcm mne eak ? adoo -,- series aku pening gilew ! agak-II korang ap yang perlu aku buat eak ? hurmm , aku dh lha ade latihan kol 5.30 nnti . mcm mane eak ? alaahh ! erghh ! pale aku dh pening ni -,-